Salutare si bine te-am gasit la un nou review de electrocasnice. Desi azi cred ca interesul vor avea mai mult doamnele si domnisoarele. Si asta pentru ca azi voi vorbi despre o statie de calcat. Iar la acest capitol domina interesul feminin mai mult. Dar cine stie, poate acest review o sa trezeasca interesul si barbatilor pentru calcat.
Ei bine, statia de calcat pe care o propune Philips pentru noi este modelul PerfectCare Aquz GC8641/30. O statie de calcat poate putin mai neobisnuita pentru unii dintre noi, insa foarte eficienta din absolut toate punctele de vedere.

PerfectCare Aquz GC8641/30 este o statie bazata pe aburi, ca de altfel aproape toate calcatoarele din zilele noastre, insa aceasta vine cu un rezervor de 2.5 L. Ceea ce permite o utilizare mai indelungata, pana cand este necesara reumplerea rezervorului cu apa. Probabil cea mai importanta caracteristica a acestei statii de calcat este faptul ca se poate calca cu ea, absolut orice material textil. De la bumbac la matase si cashmir, pana si blugi pot fi calcati fara probleme. Si asta datorita faptului ca nu are un termostat selectiv, ca la calcatoarele conventionale.
PerfectCare Aquz GC8641/30 dispune de o functie OptimalTEMP ce ajusteaza automat temperatura aburului in functie de suprafata pe care

maxresdefault

aceasta este aplicata. Iar datorita acestei functii si talpi T-IonicGlide, textilele nu vor fi deteriorate nici daca uitam calcatorul pe ele un timp mai indelungat. Prin urmare nu trebuie sa ne temem ca se arde cea ma frumoasa rochie sau camasa preferata, de altfel nici masa de calcat nu va fi afectata in vreun fel daca lasam calcatorul pe ea. Si un alt punct forte al PerfectCare Aquz GC8641/30 este faptul ca, in cazul in care nu folosim calcatorul mai bine de 10 minute, acesta se opreste automat din functiune. Ceea ce contribuie mult la economisirea energiei electrice.
Avand abur continuu de la 120-290 g/min si o putere de 2400 W, PerfectCare Aquz GC8641/30 indeparteaza orice cuta aparuta in fata acesteia. Insa statia de calcat dispune si de un mod ECO, ceea ce poate reduce facturile electrice. Dimensiunile PerfectCare Aquz GC8641/30 sunt 362 x 270 x 267 mm. Greutatea totala este de 4.5 Kg din care calcatorul are doar 1 Kg, ceea ce este foarte confortabil pentru mana.
In concluze, din punctul meu de vedere este cea mai buna solutie de calcat pentru acasa.

Raportul pret/calitate este destul de bun. Iar faptul ca putem calca atat cele mai delicate haine cat si cele mai dure (cum ar fi blugii) reprezinta un mare beneficiu.
Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine si azi. Te astept si data viitoare, pana atunci calcare placuta si lasa-mi te rog un comentariu cu parerea ta despre acest produs. Te salut.