Televizorul Philips 32PFL3008 este unul dintre cele mai ieftine TV-uri cu panou LED de 81 cm si probabil ca este cel mai ieftin TV de acest gen ce apartine unui brand atat de cunoscut precum este Philips, brand ce garanteaza calitatea si fiabilitatea unui asemenea produs.

Acest model se remarca in primul prin faptul ca este fabricat in 2013 si astfel integreaza la un pret extrem de mic cele mai noi tehnologii destinate unui TV din categoria sa. Ecranul este de tip LED, are o rezolutie HD (se pot viziona atat filme cat si posturile tv care transmit HD – aproximativ 14 la numar), are tunere digitale DVB-C si DVB-T cu ajutorul carora tv-ul poate decoda semnalul HD fara a avea un card CI sau un receiver HD, insa doar pentru un numar de 4-5 canale. Philips 32PFL3008 dispune si de slot de card CI+ pentru a putea scapa de receiverele digitale si HD ale operatorilor de cablu si bineinteles, scapati si de utilizarea a doua telecomenzi.

led philips 4

Sunetul televizorului este unul stereo, insa nu unul obisnuit ci unul care utilizeaza o tehnologie dezvoltata special de Philips si care se numeste Smart Stereo pentru o calitate desavarsita a sunetului.

La capitolul porturi avem 2 x HDMI, un PC-in VGA, intrare Scart si minijack.

Parerile clientilor:

Philips face lucruri acceptabile, acest TV achizitionat de mine este super-arhi-mega suficient pentru nevoile mele. Adica l-am facut cadou bunicilor…care au trecut de pe tv pe tub pe led si prima impresia a fost WOW. In opinia lor wow banuiesc ca inseamna foarte tare. Cum spuneam este doar Hd si fara sa mai povestesc prea multe e asa cum scrie in descriere. Eu ma declar foarte multumit de acest produs!P.S.: Se poate conecta la orice calculatorlaptoptableta prin intermediul Hdmi!
Pro: E ce scrie in descriere:
– hd
– suficiente iesiriintrari
– imagine HD excelenta
– tv-ul este subtire cat 2-3 degete
– sunet bun -se pot lega surse externe
Contra: – nimic momentan