Fără dar și poate, una dintre cele mai bune perioade din an în care îți poți face cumpărăturile este de Black Friday. Avalanșa de reduceri disponibilă cu ocazia acestei zile îți poate aduce beneficii mari în cazul în care lista ta de cumpărături este destul de lungă. Orange este printre cei mai importanți operatori de telefonie mobilă din țară, iar cu ocazia zilei de Black Friday, vei avea posibilitatea să achiziționezi diverse gadgeturi la oferte foarte avantajoase.

În cazul în care îți dorești să îți schimbi smartphone-ul sau, de ce nu, vrei să te pregătești din timp cu un cadou pentru o persoană dragă, acum este cel mai potrivit moment să faci cumpărăturile. Orange își propune să înceapă Black Friday chiar în data de 1 noiembrie (vezi primele reduceri la telefoane AICI), însă se va prelungi toata luna, iar in preajma datei de 12 noiembrie se vor activa cele mai bune promotii.

Tot incepand cu data de 1 noiembrie Orange.ro lanseaza si un concurs cu 16 super premii (4 telefoane Samsung Galaxy S20 FE + ceasuri si casti wireless) pentru toti cei care se aboneaza la newsletter-ul lor cu o adresa de mail valida (si o confirma) in perioada 1 – 30 noiembrie 2021:

249574906 597214418300536 847531701875461291 n

Cu ocazia Orange Black Friday, toată lumea poate accesa voucherul pe care platforma Orange îl pune la dispoziție, care îți oferă din start 10% reducere la orice achiziție efectuată în perioada campaniei. Acest voucher poate fi utilizat începând cu o zi înainte, condițiile principale fiind achiziționarea unui telefon mobil care trebuie să fie luat fie printr-un abonament nou, fie prin prelungirea unui abonament vechi, pentru o perioadă de cel puțin 2 ani.

Pe lângă acest voucher, vor exista diverse oferte și promoții, atât la telefoane, cât și la accesorii. Astfel, fie că ești deja client Orange sau aparții de un alt operator, poți profita și tu de reducerile cu ocazia Orange Black Friday. Categoriile asupra cărora se vor aplica reducerile sunt următoarele: audio, gadgeturi, servicii, servicii B2B, telefoane.

 

Ghidul de achiziție – Orange Black Friday 2021

 

Cu siguranță ofertele prezentate de Orange îți vor face cu ochiul, însă având în vedere că vei face o achiziție pe termen lung, este important să te pregătești din timp pentru momentul mult așteptat. În teorie, prețurile sunt foarte avantajoase, însă noi te sfătuim să urmezi câțiva pași pentru a te asigura ca vei lua cele mai bune decizii.

Setează un buget. Un nou smartphone poate să te facă să scoți din buzunar o sumă considerabilă de bani, motiv pentru care trebuie să te gândești care este suma pe care ești dispus să o cheltui în această direcție. Chiar dacă acestea vor avea o reducere avantajoasă cu ocazia Orange Black Friday, un buget îți va da un punct de pornire cu privire la modelele care se încadrează în bugetul tău, astfel că decizia va fi mult mai ușoară.

Bineînțeles, acest buget se poate modifica, însă atunci când vrei să iei o decizie rațională și să nu te lași copleșit de toate aceste oferte, setarea unui buget te va ajuta mult.

Alcătuiește o listă. Nu poți cunoaște dinainte oferta, însă te va ajuta mult dacă vei face o listă cu smartphone-urile pe care le consideri potrivite pentru nevoile tale. Nu în ultimul rând, ține cont și de faptul că trebuie să acționezi destul de rapid. Stocurile nu sunt nelimitate, astfel că, alți utilizatori pot fi mai rapizi decât tine și tu riști să pierzi modelul pe care îl dorești dacă nu ești hotărât.

Vei avea posibilitatea de a alege un smarphone de la cele mai cunoscute branduri, precum Apple sau Samsung, iar reducerile vor fi extrem de avantajoase, în special dacă vei alege opțiunea de a-l achiziționa prin intermediul unui abonament de 2 ani. În acest fel, vei avea și opțiuni avantajoase de care să te folosești după ce își achiziționezi telefonul.

Fă-ți cont pe platformă. Dacă vrei să afli de ofertele de Black Friday, este important să îți faci un cont pe platforma Orange. În acest fel, te vei familiariza cu platforma și vei știi din start unde să intri pentru a găsi modelul de smarphone pe care îl dorești. De asemenea, vei putea vedea pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a finaliza o comandă.

 

Top Reduceri Orange Black Friday 2021

 

1. Apple iPhone 13

apple 0002cagm3cmq0mh l67073 2unul dintre cele mai dorite smarphone-uri în momentul de față, este noul model de la Apple, iPhone 13. Acesta este disponibil în mai multe culori, precum Blue, Pink, Red, Starlight și Midnight. Spațiul de stocare poate fi de 512 GB, 256 GB sau 128 GB. Bineînțeles, prețul va fi diferit în funcție de culoarea și spațiul de stocare ales. Dacă vrei să achiziționezi acest model, atunci perioada de Black Friday este cel mai bun moment să faci acest lucru.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

2. OPPO Reno6 Pro 5G

oppo oppo reno6 pro 5g 256gb dual sim arctic blue l66905 20dacă ești o persoană pasionată de capturarea tuturor momentelor importante, atunci acest model este potrivit pentru tine. OPPO Reno 6 se remarcă prin funcțiile foarte avansate ale camerei foto, care are un senzor de temperatură a culorii, înregistrează balansul de alb al unei scene și accelerează obturatorul, oferind o precizie foarte mare a culorilor. Unul dintre marele avantaje este faptul că acesta se încarcă cu 25% în 5 minute.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

3. Apple iPhone 13 mini

apple cagm3cmq0mh l67210 4tot un model care se face remarcat anul acesta este cel de la Apple, iPhone 13 mini. Dacă îți doreai un smartphone cu funcționalități performante, dar să nu aibă o dimensiune atât de mare, atunci acest model este o alegere potrivită pentru nevoile tale. Are un display de 5,4 inchi, o cameră principala de 12MP f/1.6 + 12MP f/2.4 și una frontală de 12MP f/2.2. Înregistrează la o rezoluție de 4K și are un spațiu de stocare de 128 GB.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

4. Samsung Galaxy S20 FE

samsung samsung galaxy s20 fe 5g 128gb cloud navy l57907 3dacă îți dorești un smartphone de la Samsung, atunci modelul Galaxy S20 FE este o alegere ideală. Are un display de 6.5 inchi și o rezoluție de 2400 x 1800 pixeli. Camera principală are 12 MP, iar camera frontală 32 MP f/2.2. Ceea ce face acest model să se deosebească de celelalte este senzorul amprentă, situat sub display și opțiunea de fast charging.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

5. Samsung Galaxy S21

samsung palette 5g 128gb phantom violet l60805 9dacă ești în căutarea unui smartphone performant prin care să te folosești de diferite funcționalități și să faci cele mai calitative materiale foto/ video, atunci acest model ar putea fi o alegere perfectă. Are o rezoluție cinematografică de 8K, fiind cea mai înaltă rezoluție pe care o poate avea un smartphone de la Samsung.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

.