Luna decembrie este cunoscuta ca find si luna in care majoritatea romanilor isi reinnoiesc polita RCA. De ce se intampla asta in luna cadourilor, in luna cand ne gandim la vacante, cadouri si timp liber alaturi de familie? E simplu, in aceasta luna majoritatea dintre noi castigam mai multi bani fata de lunile din restul anului, fie din prime, al 13-lea salariu sau prin bonusuri de performanta. De aceea ne permitem sa cheltuim mai mult, inclusiv pe polite RCA care sunt si obligatorii.

Oferte la RCA sunt peste tot, insa eu am ales eMAG din doua motive extrem de simple:

1. Pretul foarte bun la o anumita companie asiguratoare + livrare gratuita

2. Alerta pentru expirarea politei de asigurare

asigurare1

Daca in trecut alegeam mai mult de nevoie companii precum Euroins sau Astra, tinand cont de pretul foarte mic pe care il practicau, anul acesta am fost susprins sa descopar o super oferta pe care o fac cei de la Groupama Asigurari. Daca pentru asigurarea RCA de 6 luni pretul este similar cu ce ofera si celelalte companii, pretul pentru o polita pe 12 luni de zile, este unul extrem de mic. Initial am zis ca aleg iar o polita pe 6 luni si gata, insa cand am vazut ca doar pentru 38 de lei in plus pot sa adaug inca 6 luni la asigurarea mea, nu am stat sa ma gandesc prea mult, am dat comanda in secunda 2. Am primit apoi asigurarea pe mail si a doua azi mi-a fost livrata acasa gratuit prin curier rapid.

Stiu, e cam dificil de inteles cum se poate ca pentru o asigurare pe 12 luni la una dintre cele mai serioase companii de asigurari din tara si din lume sa platesti o asemenea suma, insa tot ce pot sa spun este ca e real si daca nu ma crezi, nu ai decat sa te convingi.