Printre cele mai cautate produse in luna decembrie se numara fara indoiala consolele de jocuri Sony PlayStation, iar daca si tu vrei sa faci un cadou baiatului tau sau fratelui mai mic, etc. si vrei s amergi la sigur te sfatuiesc sa nu stai pe ganduri, ofertele bune la Sony PS4 se dau repede, e luna cadourilor, stocurile sunt limitate, bine, nu la fel ca anul trecut cand abia se gaseau tinand cont ca tocmai ce se lansase oficial in lume nou PS4. Daca esti fan Star Wars, ai pachete speciale la preturi de exceptie in ofertele prezentate mai jos, daca nu e o ocazia buna sa afli daca celui care vrei sa-i faci un asemene acadou, este sau nu.

1. Consola SONY Playstation 4 + Joc God of War + Joc Drive Club

pps

 

 

 

 

 

 

 

 

2.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Consola Sony PlayStation 4, 500 GB, Neagra

pps3

 

 

 

 

 

 

 

 

4

ps43333

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Consola Sony Playstation 4, 1TB + Joc Star Wars Battlefront

ps444

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu uita, alaturi de consola sa cumperi o maneta in plus (jocul in 2 e mai interesant, palpitant si mai distractiv), dar si cateva jocuri ce trebuie neaparat testate. Acum, la partea de jocuri trebuie sa ai in vedere si varsta baiatului, unele jocuri se potrivesc la o anumita varsta, altele la o alta, deci cu bagare de seama.

Mai jos am sa ofer cateva ponturi pentru jocuri compatibile cu PlayStation 4:

Comandati din timp cadourile pentru ca acestea sa ajunga la destinatie in timp util. Nu uitati de impachetare, iar daca magazinul in cauza nu ofera acest serviciu suplimentar puteti adauga in cos si hartie de impachetat cadouri sau o punga mai mare de cadou. Un pont pentru cei care se afla la distanta de cei dragi, puteti comanda platind cu cardul online si sa specificati unde sa fie livrat produsul, un astfel de cadou cu siguranta va fi de impact, puneti-va doar in locul celor care vor primi respectivul cadou si ganditi-va ce surprinsi vor fi.