Fiindca placa video pe care am folosit-o pana acum nu imi mai satisfacea toate cerintele atunci am fost nevoit sa cumpar una noua. Am optat pentru placa video MSI GeForce GTS210 de la nVidia deoarece se afla la un pret foarte accesibil. Un alt aspect care m-a atras sa cumpar aceasta placa este insasi compania care a fabricat-o: nVidia, cunoscuta drept o companie care ofera piese de calitate iar dupa parerea mea placile video din acest brand sunt de o performanta superioara.

Memoria de 1024MB a facut ca pana acuma sa pot rula o multime din jocurile noi aparute pentru calculator, jocuri pe care le-am jucat cu geforce gts210optiunile video la nivel mediu (pentru cele care solicita mai mult) si la maxim la jocurile mai vechi.

In ceea ce priveste filmele am ramas surprins de cat de bine se vad. Spre deosebire de vechea placa video pe asta noua se vad de un milion de ori mai bine si au o calitate HD. Imi place si faptul ca driverul isi da update singur si astfel nu mai sunt nevoit sa pierd timpul cautand pe net versiuni noi. Imi mai place si faptul ca radiatorul isi face bine treaba asigurand o temperatura scazuta placii video.

Probabil singurul aspect contra al acestei placi video este faptul ca nu puteti face overclock datorita sistemului de racire pasiva fapt pentru care in urma unui astfel de procesor sansa de a se defecta este mare.

Inchei prin a remarca iarasi pretul mic al acesteia iar dupa o analiza a pietei am ajuns la concluzia ca, la acest pret, este cea mai buna placa video existenta la acest moment pe piata romaneasca si astfel o recomand tuturor celor care isi doresc o placa video ieftina si buna.