Sora mea se ocupa cu web design, e freelancer si lucreaza in mare parte cu strainii din motive financiare. Daca pana nu demult avea un pc care “scartaia” si pe care l-am pus la punct achizitionandu-i un procesor mai puternic, o placa video mai buna si inca o placuta de 2 GB RAM, acum a venit randul monitorului care desi este unul destul de bun (seria LG Flatron) consider ca este unul depasit si foarte obositor deoarece nu are o luminozitate foarte buna si evident nici un contrast bun (lucruri ce conteaza extrem de mult in munca unui web designer) asa ca ea s-a hotarat sa mai investeasca ceva banuti intr-un alt monitor, mai mare (24-26″) si cu iluminare LED numai ca eu i-am propus sa ia unul cu TV Tuner incoporat pentru a putea viziona cand vrea si la tv. Astfel ca am purces la vanatoare de monitoare LED cu TV Tuner si am dat peste o oferta de nerefuzat din partea celor de la eMAG:

Oferta Monitoare LED cu TV

1. Monitor LED VA 23,6″ LG 24MN33D-PZ

LED LG

Principalele caracteristici ale acestui model ce beneficiaza de o super reducere de 300 de lei () sunt contrastul dinamic foarte mare, iluminarea LED, posibilitatea de a fi montat pe perete (VESA 100 x 100), rezolutia HD, boxele stereo de 2 x 5 W, tuner digital DVB-T si DVB-C, player-ul USB si porturile HDMI si USB.

2. Monitor TV IPS  26″ LG 26MA33D-PZ

 LG 26MA33D-PZ

Caracteristicile de top ale acestui model sunt fara indoiala pe placul meu. Un display LED si panel IPS de 26″ cu o rezolutie HD, un timp de raspuns foarte bun (5 ms), cu player USB, suport de perete, difuzoare stereo, porturi HDMI si USB 2.0, TV tuner si tuner digital DVB-C si DVB-T cu ajutorul carora veti putea viziona canale digitale (+cateva HD) de la UPC si RDS fara a mai plati mediabox-ul.

3. Monitor cu TV de 23,6″ Samsung LT24B300EW

samsung lt24b300ew

Un pic mai scump decat modelele prezentate mai sus, dar avand si el o reducere de 100 de lei, Samsung LT24B300EW este la un alt nivel in ceea ce priveste calitatea si caracteristicile pe care le prezinta. Un display LED de 23,6″, o rezolutie Full HD, un timp de raspuns de 5 ms, tuner TV, tunere digitale DVB-T si DVB-C, EPG, picture in picture, montare pe perete, teletext,porturi HDMI, VGA si USB.

4. Monitor cu TV 23″ Philips 231TE4LB

philips 231te4lb

Cel mai ieftin monitor cu TV tuner din aceasta promotie este produs de Philips, are o diagonala de 23″, un display LED Full HD, tuner, poate fi montat pe perete, are porturi USB si HDMI, insa nu are tiner digital incoporat, dar in schimb are slot pentru card CI.