Toata lumea stie ca un mouse obisnuit nu se preteaza pentru un gamer adevarat, insa ce-i drept nici toti mausii pentru gameri nu sunt tocmai ieftini, in special cei produsi de firme consacrate in domeniu precum Logitech, Razer sau SteelSeries. Daca esti in cautarea unui mouse pentru gaming ieftin ai nimerit exact unde trebuie pentru ca avem pentru tine cateva oferte de nerefuzat as putea spune. Eventual poti adauga mouse-ul dorit in wishlist-ul tau pentru ca sa vezi daca va fi redus mai mult, insa sfatul meu e, daca prinzi o oferta prea buna pentru a o refuza, nu mai astepta, profita de ea, e foarte posibil sa fi dezamagit apoi. Lista cu mausi pentru Gaming redusi cu pana la 50% o poti consulta in pagina dedicata. Atentie, unele modele se epuizeaza din stoc, de aceea va rog sa intrati pe pagina promotiei ca sa verificati oferta actualizata.

Mausi pentru Gaming la reducere:

Mouse-Gaming

Cele mai importante lucruri de care trebuie neaparat sa tii cont atunci cand iti alegi un nou mouse sunt urmatoarele (din punctul meu personal de vedere):

  1. Dimensiunea – daca iti alegi un mouse prea mare (avem tendinta aceasta majoritatea dintre noi) doar pentru ca arata “bestial” e posibil sa nu iti ofere randamentul de care ai avea nevoie. Nu uita ca si dimensiunea palmei tale conteaza extrem de mult in aceasta ecuatie. Daca nu esti 100% sigur cam ce dimensiune ti se potriveste cauta detalii despre dimensiunea muas-ului pe care il doresti si fa o comparatie cu cel pe care il ai deja. Ori, comand-l pur si simplu, daca nu e ceea ce vrei, il returnezi si iti alegi altul, e atat de simplu.
  2. Rezolutia (DPI) – ai mare grija sa citesti review-urile de pe site-urile si/sau forumurile specializate, e foarte posibil sa ai surpriza ca ceea ce scrie producatorul sa nu se reflecte si in realitate.
  3. Greutatea – daca nu stii, ar trebui sa stii deja. Greautatea unui mouse este extrem de importanta atunci cand vorbim de gaming. Un masu prea greu sau prea usor nu va da randamentul pe care il doresti. Daca esti incepator intre ale gaming-ului poti opta linistit si pentru un mouse simplu, fara reglaj pe greutate, insa daca esti deja la un nivel mediu si tintesti sectiunea de avansati, este un must-have.
  4. Design ergonomic – aici adaug si iluminare, un mouse fara design efornomic si fara iluminare nu poate fi denumit un mouse pentru gaming.
  5. Functii si setari – cu cat mai multe cu atat mai bine. Un mouse de gaming adevarat trebuie personalizat in functie de tipul jocului, de caracterul gamer-ului altfel nu are nici un sens sa ai un maus pentru gaming.