LG 32LA620S este la ora actuala cel mai ieftin SMART TV 3D de 81 cm. Cu doar 10 luni in urma pretul sau era undeva la 2.500 de lei, iar acum a ajuns la acelasi pret ca si de Black Friday 2013. Acest model de TV il detin personal si va pot spune ca dupa 10 luni de utilizare sunt multumit de e, pe o scara de la 1 la 10, unde 1 inseamna execrabil si 10 excelent, LG 32LA620S primeste din partea mea un 8. Nu pot spune despre el ca este cel mai bun TV, dar este cel mai bun TV pe care mi l-am permis la vremea respectiva si nu regret nici o secunda ca l-am cumparat.

Partea de SMART este ok, insa recomand utilizarea unui mouse wi-fi si/sau a unei tastaturi cu touchpad pentru o navigare mai placuta in interfata. Eu nu am stat sa-mi instalez aplicatii pentru ca deja am laptop-ul, tableta si smartphone-ul pentru astfel de lucruri, am ascultat muzica pe Youtube si lucruri de genul asta.

lg 32la6130 review

Legat de partea 3D, recomand o pozitionarea corecta fata de TV atunci cand veti urmari un film 3D. O distanta recomandata este de 2-2,5 m fata de TV, iar TV-ul trebuie sa fie la inaltimea ochilor pentru a putea observa efectele cat mai profund. Ochelarii sunt super MEGA COOL. Sunt usori, nu te dor ochii de la ei si uiti ca-i porti uneori. Apropo, TV-ul vine la pachet cu 4 perechi de ochelari 3D (asta inseamna un plus pentru el). Filmele 3D se vad cu subtitrare fara probleme, deci nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta. Cele mai bune filme 3D cu efecte care s-au vazut superb au fost: Final Destination 5, Hansel & Grethel: Witch Hunter, A very Harold & Kumar Christmas si The Great and the powerful OZ.

Pareri ale altor clienti:

in concluzie, cred ca este cel mai bun raport calitate/pret pt. un TV cu Full HD, Smart si 3D.
Pro: -calitatea imaginii (inclusiv programele care nu sunt HD se vad f bine)

-smart-ul (multe aplicatii, navigare destul de rapida)

-conectivitatea (3 usb, 3 hdmi,scart,retea,slot c.i., intrare rf, etc)

-wireless (se elimina cabluri, laptop, etc

-f multe optiuni, setari, se poate configura f bine dupa preferinte.
Contra: -3D.ul (nu este spectaculos, nu exista acea senzatie de iesit din ecran, dar asta depinde si de calitatea/formatul filmului)
-conversia 2D-3D (este degeaba)