*Primele magazine care probabil vor aduce iPhone 6S in Romania: QuickMobile & eMAG

In acest an Apple face un pas mare in zona de livestreaming oferind pentru prima data in istorie posibilitatea de a viziona evenimentul de lansare a lui iPhone 6S si pentru utilizatorii de Windows (doar pentru cei cu versiunea 10). De asemenea, evenimentul poate fi vizionat ca si pana acum prin intermediul unui iPhone, a unei tablete iPad sau a unui laptop ori pc marca Apple. Pagina de livestreaming este aceasta

Pretul de lansare a lui iPhone 6S si iPhone 6S Plus

Cum ne-au obisnuit si pana in prezent, preturile celor mai noi terminale mobile Apple nu vor fi unele prea mici pentru noi si daca tinem cont de faptul ca elesunt importate in dolari, a carui pret a crescut semnificativ in ultimul an de zile, as tinde sa cred ca pretul de pornire va fi unul destul de ridicat, insa cel mai bine ne vom convinge pe 18 septembrie cand ambele terminale se pare ca vor fi prezente in oferta magazinelor QuickMobile si eMAG. Acesta din urma a lansat si un teaser legat de noul iPhone 6S, poate cu ocazia asta primii care vor comanda vor avea avea parte si de o surpriza, cel mai bine stati cu ochii pe pagina de noutati la categoria Apple ca sa aflati primii cand iPhone 6S va fi disponibil si ce pret va avea.

Pretul pentru USA & UK va fi anuntat LIVE in timpul evenimentului.

Specificatii tehnice iPhone 6S si iPhone 6S Plus

Specificatiile vor fi updatate LIVE in timpul evenimentului, zvonurile d epana acum aduc aminte de o imbunatatire a carcasei, un alt aluminiu mai rezistent, noua tehnologie Forec Touch cu care Apple spera sa revolutioneze inca odata piata de telefoane inteligente, un nou procesor mai puternic si mai economic, memorie RAM mai mare, o camera foto mai buna pe timp de noapte si un nou sistem de operare iOS 9 cu functii multitasking imbunatatite.

6s