Compania Apple nu a anuntat nimic oficial pana in ziua de azi legat de urmatorul lor smartphone. Primele zvonuri au aparut chiar la sfarsitul anului trecut, insa atunci lumea era entuziasmata de vanzarile record inregistrate iPhone 5 si se discuta deja de noul iPhone 6 care era se spunea ca va fi lansat chiar in vara lui 2013. Mai apoi au aparut primele zvonuri legate de iPhone 5s, un update a lui iPhone 5 in stilul caracteristic Apple sau mai degraba in stilul consacrat de Steve Jobs. La fel, zvonurile spunea ca Apple va lansa un update a lui iPhpone 5 chiar mai devreme, undeva in luna mai. Dupa ce era din ce in ce mai clar ca Apple nu va lansa nici un nou telefon in primavara sau la inceputul verii au aparut primele zvonuri legate de un iPhone in diverse culori in genul iPod-ului. In cele din urma s-a zvonit intre toate acesta zvonuri si un zvon care acum prinde putin mai mult contur. Acest zvon este legat de un smartphone marca Apple ce va avea un pret cu care fanii Apple nu sunt deloc obisnuiti, adica va fi un iPhone ieftin. Cat de ieftin nu se stie exact, insa acest zvon prinde oarecum viata cu noile fotografii aparute pe internet in ultimele zile:

iphone-ieftin-review

iphone

Pozele par destul de reale, insa personal inclin sa cred ca un asemenea terminal nu este unul autentic Apple ci doar o copie modificata in asa fel incat sa aduca vanzari.

iphone ieftin

iphone 5s

Cred ca acest smartphone a fost facut doar pentru a profita de pe urma interesului enorm de care se bucura smartphone-urile ce au ca logo un mar muscat. Mai multe poze cu acest dispozitiv gasiti aici.

Eu raman sceptic cu privire la urmatorul iPhone care conform ultimelor zvonuri ce pare reale, se va lansa in toamna aceasta si va purta cel mai probabil numele de iPhone 5s, iar caracteristicile sale se vor asemana foarte mult cu cele ale actualului iPhone 5. Sa speram doar ca cei de la Apple au gasit in sfarsit ceva care sa poata atrage clientii si fanii.

Pana una-alta puteti achizitiona si azi un .

XVA==