Apple a lansat in data de 9 septembrie cele mai noi dispozitive ale sale printre care si mult asteptatele iPhone 6S si 6S Plus. Acestea doua au fost create special pentru a schimba modul prin care utilizatorii interactioneaza cu smartphone-ul lor. Tehnologia Force Touch 3D integrata in display-ul celor doua telefoane e menita sa schimbe modul prin care un utilizator de iPhone acceseaza aplicatiile sau functiile telefonului.

Noul iPhone 6S si in noua sa nuanta Rose Golde se dovedeste a fi un nou hit marca Apple, precomenzile de pana in prezent au depasit toate estimarile oficiale, au declarat cei de la Apple prin intermediul unor surse.

Conforma primelor preturi vehiculate si afisate de unele magazine online, inclusiv operatori telecom, momentan cel mai mic pret din Romania il au cei de la QuickMobile, acestia au anuntat deja ca au inregistrat in prima saptamana comenzi in valoare de jumatate de milion de euro pentru  noul Apple iPhone 6S, iar livrarile vor incepe pe 30 septembrie. Cu alte cuvinte, daca vrei sa ai cel mai nou iPhone si probabil la cel mai mic pret din Romania, comanda-l acum de pe QuickMobile.ro

1