Nu am fost niciodata un fan al creditelor rapide, insa m-am lovit la randul meu de situatia in care as vrea sa am un produs insa nu aveam banii necesari si astfel am apelat la un credit pe termen scurt sau mediu ca sa pot achizitiona produsul in momentul respectiv.

Daca iti doresti un Apple iPhone 6 (Gold, Silver sau Grey) acum il poti achizitiona de la eMAG si in 12 rate fara dobanda prin Star Card de la Banca Transilvania, cu alte cuviinte, te alegi cu un nou super smartphone si platesti lunar timp de 12 luni o rata pe care o poti suporta si nu e nevoie sa platesti nici macar 1 leu dobanda.

Avantajele unei astfel de achizitii este perioada scurta in care rambursezi creditul si faptul ca beneficiezi de telefonul mult dorit acum cand este la moda.

Rata lunara pentru Apple iPhone 6 Gold 16GB in momentul redactarii acestui articol este de 262 lei/luna. Perioada campaniei este 18-26 martie 2015, deci o campanie scurta la care trebuie sa gandesti rapid daca vrei sa nu noul iPhone 6.

Daca nu esti familiarizat cu Banca Transilvania, eMAG iti pune la dispozitie si alte banci care nu percep dobanda daca iti achizitionezi noul iPhone 6 in rate pe termen scurt (4, 6, 8, 10 sau 12 luni), acestea sunt:

Apple-iPhone-6-phones