Apple iPhone 6 este fara indoiala [insert joke here] cel mai cautat dar si controversat smartphone al momentului, au trecut ceva mai bine de doua luni de la lansarea sa si totusi pretul sau nu a scazut extraordinar de mult, exceptand perioadele de promotii unde a fost inclus cu reduceri de pana la 15% de unele magazine online. Un argument pentru care pretul sau a ramas destul de ridicat este dat de vanzarile extrem de bune, dar si de faptul ca pe 21 noiembrie vom avea parte de cel mai spectaculos Black Friday de pana acum, asa cum ne-au informat cei de la eMAG. Faptul ca in urma cu cateva saptamani in cadrul a doua campanii de reduceri iPhone 6 a fost la promotie ma face sa cred ca de Black Friday 2014 cei de la eMAG il vor include in oferta lor promotionala la un pret exceptional, ce-i drept pretul va fi unul foarte bun, insa ma indoiesc [insert another joke here] ca stocul va fi unul mai mare de 100, hai maxim 200 de unitati.

Emag-iphone6

Estimarea mea personala este ca iPhone 6 16GB Gold va avea un pret de Black Friday 2014 la eMAG de aproximativ 3.099 lei ori poate chiar 2.999 lei pentru versiunea de 16GB Space Grey (care stiim cu totii ca nu se afla in topul cautarilor).

Tot ce va ramane de facut este sa fiti cu ochii pe eMAG in noaptea dinspre 20 spre 21 noiembrie cand acestia vor face publica oferta speciala pentru Black Friday 2014.