Apple a lansat in luna septembrie cele mai noi terminale ale sale care au nascut destule controverse, de la faptul ca nu mai respecta indicatiile date de raposatul Steve Jobs (fara ecrane mari) pana la faptul ca se indoaie daca apesi intr-un punct sensibil, insa cu toate acestea iPhone 6 si iPhone 6 Plus au inregistrat vanzari record dandu-le peste nas tuturor carcotasilor si inca iar Apple au dovedit inca odata ca produc in continuare cele mai bune telefoane din lume.

Cum a trecut un an de la lansarea lui Apple iPhone 5S (primul smartphone cu senzor de amprenta) pretul acestuia a inceput sa scada treptat ajungand in ultimele saptamani sa se aseze cu preturi intre 2.499 si 2.749 lei, insa chiar inainte de Black Friday 2014, eMAG ne ofera oportunitatea sa-l achizitionam la un pret BOMBA: REDUCERE de 25%! (~680LEI)!

In circumstantele de fata as putea spune ca pretul lui iPhone 5S 16GB de Black Friday 2014 ar putea sa scada lejer sub 1.999 LEI, dar foarte probabil stocurile vor fi extrem de limitate tinand cont ca acum magazinul face lichidari de stoc, deci sfatul meu este sa vi-l achizitionati inca de acum daca vi-l doriti la un pret extrem de accesibil.

iphone5S-BG-Emag