Scaparile pe nbet inainte evenimentelor de lansare au devenit deja un lucru absolut normal si fac parte deja din strategia de marketing a marilor companii fie ca unii cred sau nu acest aspect, asa stau lucrurile in acest moment. Nu sunt secrete de stat informatiile despre noile smartphone-uri, insa nici sa apara poze si informatii inaintea fiecarei lansari nu mi se pare un lucru normal.

In fine, noul HTC One a aparut deja la vanzare pe celebrul site eBay si spre uimirea mea si a multora apare o noutate fata de zvonurile stiute deja, anume faptul ca noul One se va numi defapt HTC One 2014, evident acest lucru nu este confirmat oficial. Mai avem HTC M8 si HTC One Plus ca posibile nume, dar sincer prefer varianta noua aparuta, suna mai bine dupa opinia mea.

Pretul la care a fost scos la vanzare este de 499$, pe cutie apare brand-ul Verizon si specificatiile sale generale cum ca dispune de 4G LTE si de un spatiu de stocare intern de 32GB, un display FullHD de 5″, procesor Snapdragon 801 si o camera foto cu un senzor de 5MP (frontala).

Iata cateva fotografii cu asa-zisul HTC One 2014 postate pe eBay:

htc-one-2014

one

si poze cu o macheta aparute cu cateva zile in urma:

1one

2one