Achizitionarea unei hote poate fi o problema atunci cand nu stii exact ce tip de hota iti doresti. In primul rand trebuie sa-ti spun ca orice model de hota te vei hotara sa achizitionezi, azi o poti cumpara si cu pana la -41% REDUCERE! Vorbesc de hote noi, sigilate, cu drept de retur 30 de zile, cu posibilitatea de verificare colet, plata ramburs si transport gratuit direct la tine acasa.

Dar mai intai sa discutam un pic despre modelele de hote existenta pe piata pentru a te putea decide exact care este tipul de hota de care ai nevoie in acest moment:

1. Hote Telescopice – sunt acele modele de hote care sunt utilizate din ce in ce mai mult pentru bucatariile construite la comanda, aceste modele se pot incopora extrem de usor, ocupa spatiu redus datorita faptului ca se pot extinde extrem de usor atunci cand vreti sa le utilizati. Se preteaza bucatariilor moderne. Poti cumpara o asemenea hota si cu -35% reducere.

2. Hote Standard – sunt acele hote clasice pe care toata lumea le cunoaste, insa in functie de bugetul pe care il aveti la dispozitie puteti achizitiona o hota cu doua motoare (mai puternica), din inox (rezista mai mult in timp) sau eleganta.  Mai trebuie sa tineti cont si de filtre, unele vin cu filtre din material (sunt mai eficiente pentru ca retin mirosurile – in special cele de la Whirpool) sau filtre metalice (din aluminiu) care sunt mai usor de intretinut si nu trebuie sa achizitionati altele in timp. Se preteaza oricarei tip de bucatarii, iar daca doresti o astfel de hota o poti cumpara acum si cu -49% reducere.

3. Hote decorative – acele tipuri de hote extrem de elegante, fancy cum mai spun unii in ziua de azi. Sunt de regula hote mai scumpe, nu foarte performante (deh, nu degeaba li se spun decorative), insa care au un aspect de tip “WOW, aia e o hota?”. Daca te intereseaza un astfel de hota o poti cumpara acums si cu -34% reducere.

Iata si cateva modele de hote recomandate care se afla azi la reducere:

Hote-2