Se pare ca ne asteapta pe toti o noapte lunga chiar daca nu toate magazinele dau drumul la reduceri la ora 12 noaptea ci doar vor trimite newsletter-ele cu reducerile ca noi sa le studiem, suspansul ca nu vom stii ora exact de start ne va face sa stam cu degetele pe tastatura, mai exact pe tasta F5 pentru a fi siguri ca nu ratam promotiile.

Pasul 1

Faceti-va un cont in fiecare magazin de unde credeti ca veti cumpara produse in noaptea aceasta. Ramaneti logati in cont inainte de 12 noaptea pentru a fi siguri ca nu scapati nimic. Tineti mail-ul deschis, iar in cazul in care mail-ul este legat si de o adresa de mess ar fi indicat sa o tineti pe aceasta deschisa ca sa aflati primii cand vin reducerile. Nu uitati sa aveti completate datele de facturare si livrare corect in cont.

Pasul 2

Pregati-va dinainte o lista cu ce produse va intereseaza, nu are rost sa umblati dupa produse tentante care nu va sunt de folos ulterior, in plus veti pierde timp pretios si foarte probabil puteti scapa marea reducere la produsele care chiar va interesau.

Pasul 3

Daca aveti de gand sa platiti cu cardul, fie de credit, fie de debit, asigurati-va ca aveti banii necesari pe ele. De asemenea nu uitati ca puteti alege si variante de a plati ramburs, mi se pare ca e mai rapida, insa daca alegeti sa platiti cu cardul sunteti mai siguri ca produsel achizitionate vor ajunge la dvs.

Pasul 4

Daca nu credeti ca rezistati o noapte intreaga fara sa dormiti ar fi indicat ca dupa ce primiti newsletter-ul si bifati produsele pe care vi le doriti sa dormiti macar cateva ore. Indicat ar fi sa aveti un  prieten care sa va sune in caz ca s-a deschis magazinul intre timp, daca nu, incercati sa va treziti inainte de ora 05.00, faceti-va o cafea tare si asteptati.