Zilele trecute Samsung au lansat OFICIAL si in Romania noile modele de Galaxy: S6 si S6 Edge, iar acum doritorii le pot precomanda in magazinele online, desi acest lucru s-a facut si inainte de aceasta lansare, insa Samsung s-au suparat un pic si au interzis preluarea de precomenzi pana la lansarea oficiala.

54b4636b20aa1388daa5d0591c22c814

Acum, ca s-au dat drumul la precomenzi si mai toate magazinele afiseaza cam acelasi pret cu mici oscilatii, a venit randul celui mai mare magazin online din Romania, adica eMAG, sa atace si probabil loveste cum nu se putea mai bine (pentru el) oferind o surpriza enorma clientilor care precomanda un Galaxy S6 sau un Galaxy S6 Edge de la ei un INCARCATOR WIRELESS CADOU!

Ce putea fi mai atractiv pentru clientii premium care isi achizitioneaza ultimul model de smartphone ce poate fi incarcat si wireless decat un astfel de incarcator care in mod normal costa aproximativ 250 de lei. Practic, eMAG ofera un pachet extrem de atractic, pret foarte bun si CADOU pe masura, singura problema find stocul limitat de incarcatoare, cu alte cuvinte, daca iti doresti noul Galaxy S6 si vrei sa-l primesti cu un incarcator wireless la pachet, COMANDA-L ACUM de pe eMAG.ro!