In cazul in care esti unul dintre cei care nu au apucat astazi de Black Friday sa cumpere produsele dorite aflate la reducere la eMAG nu este cazul sa disperi. Exista o posibilitate ca anumite produse aflate la reducere si care sunt acum cu “stoc epuizat” sa reapara in stoc si sa poate fi comandate. De asemenea, exista si posibilitatea ca eMAG sa aduca noi produse la reducere in genul celor dupa care am tanjit azi dimineata, precum o noua tableta cu un pret tot de 99 lei sau un alt model de ori o sau .

Motivele care ma fac sa cred acest lucru sunt date de editiile trecute de Black Friday cand s-a procedat similar, dar si de faptul ca este o oportunitatea prea mare pe care cei de la eMAG nu cred ca vor sa o scape, oamenii sunt pregatiti sa cumpere, le trebuie doar produsul potrivit la pretul potrivit si vor face achizitia.

In plus de asta, eMAG au anuntat zeci de mii de produse la reducere si nu cred ca au spus doar de dragul de a spune ci cred ca ori vor suplimenta stocul la produsele epuizate ori vor scoate din “maneca” alte modele asemanatoare la preturi similare. Ramane de vazut, dar cel mai sigur e sa stati cu ochii pe eMAG ca sa nu pierdeti ocazie in cazul in care aceasat se iveste din nou, eu cel putin asa o sa fac.