Faptul ca un magazin online ofera clientilor lor posibilitatea de a-si fac un card nu este un lucru nemaintalnit, insa faptul ca eMAG – cel mai mare retailer online din Romania ofera un card de cumparaturi in coleborare cu Raiffeisen Bank, este un lucru total diferit. De ce? O sa va explic in cele ce urmeaza:

In primul rand cardul de cumparaturi eMAG este diferit oferind avantaje pe care nici un alt card de cumparaturi nu vi le ofera:

1. Fidelitatea recompensata

 

pana la 10

Acest lucru inseamna ca primiti inapoi pe card pana la 10% din valoarea cumparaturilor. Mai exact, comanzi cu cardul de cumparaturi eMAG bunuri in valoare de 5.000 de lei si primesti inapoi pe card pana la 500 de lei. Aceasta suma este sub forma de puncte si poate fi utiliat aulterior pentru alte cumparaturi. De exemplu, daca vrei sa cumperi apoi un produs care costa 700 de lei, achiziti 500 de lei cu punctele bonus si restul de 200 lei cu cardul. Simplu, eficient, economic.

rasplata

 

2. Rate fara Dobanda

Cred ca suntem cu totii de acord ca aceste tipuri de rate sunt cele mai cautate. S apoti sa comanzi cand vrei si cand ai nevoie de produsele mult dorite si sa platesti in rata fara nici un cost in plus. Cardul de cumparaturi de la eMAG iti ofera posibilitatea sa cumperi pana la 24 de rate fara dobanda, insa trebuie sa tineti cont si de data scadenta a fiecarei rate, altfel riscati sa platiti mai mult. Practic aveti 0% dobanda timp de 56 de zile daca rambursati la timp sumele cheltuite.

rate

3. Poti sa scoti si banii in numerar de la bancomat?

Da, se poate si acest lucru, insa va recomand sa cumparati produsele dorite in rate fara dobanda ori macar o parte din suma sa fie consumata astfel pentru ca la retragerea in numerar a banilor veti plati dobanda conform oricarui contract cu o banca. Detalii despre acest lucru veti gasi mai jos la caracteristicile cardului.

clipboard01 178

4. Caracteristicile cardului

Ca orice instrument bancar avem avantaje si dezavantaje, insa trebuie sa tineti cont ca spre deosebire de un card de cumparaturi obisnuit, cardul eMAG vine cu ceva in plus (punctele bonus, 0% dobanda la plata in rate la termen si posibilitatea de a retrage bani cash de la bancomat). Iata in mare care sunt caracteristicile acestui card:

  • ai 0% comision la la platile catre orice comerciant din Romania sau din strainatate
  • acces la Multishop Raiffeisen Bank
  • tipul cardului este Mastercard
  • retragere numerar pana la 40% (limita lunara)
  • limite card: minim 700 si maxim 30.000 de lei
  • tehnologie contactless (la tranzactii sub 100 lei fara PIN)

Cum aplici pentru acest card de cumparaturi? Simplu, intri pe eMAG.ro introduci numele si prenumele, numarul de telefon la care poti fi sunat de catre eMAG si adresa de mail a contului tau de pe site (daca nu ai cont, iti poti face rapid si simplu unul in doar 30 de secunde). Simplu, nu?

CARD