eMAG, cel mai mare magazin online din Romania implineste azi, 5 decembrie 2017 nici mai mult si nici mai putin de 16 ani de zile de cand a fost lansat. Cu ocazia zilei “de nastere” eMAG face cinste cu EXTRA-REDUCERI in valoare de 10.000.000 lei pentru toti clientii.

emag oferte

*Nu uitati ca dupa ce adaugati produsele dorite in cos sa aplicati si codul de extra reducere: eMAG16ani

Deja aceasta sarbatoare a eMAG a devenit o traditie. An de an se ofera astfel de extra reduceri pentru toti clientii. O buna oportunitate de a cumpara atat cele necesare, fie ca vorbim de consumabile, mancare, bautura, un TV nou, o combina frigorifica, o consola sau de ce nu, CADOURI pentru Craciun sau pentru cei sarbatoriti in zilele ce urmeaza. Eu personal o sa ma uit dupa un cuptor electric, doua periute electrice Oral B si poate chiar un boiler nou. Probabil si la o bluza tipic pentru sarbatori, ceva cu reni sau cu globuri.

De retinut faptul ca aceste EXTRA REDUCERI se aplica peste ofertele si reducerile uzuale. Astfel, daca un produs este sa zicem redus de la 1.000 de lei la doar 600 lei, veti putea aplica si EXTRA REDUCERE speciala si pentru acest produs ca sa-l puteti cumpara si mai ieftin.

TOP CATEGORII cu REDUCERI MARI la eMAG:

Evident, pe eMAG gasiti cateva milioane de produse care surprinzator sau nu, acum de ziua eMAG au si milioane de lei reducere. Voi ce aveti in plan sa luati?

*Articolul va fi updatat de indata ce vor fi afisate ofertele si vom incerca sa scoatem in evidenta “Cele Mai Bune Oferte de ziua eMAG”, adica cele care ni se par noua chiar bune si ce nu merita ratate. Stay tuned!