Un comunicat de presa lansat recent d ecatre cel mai mare magazin online din Romania ne informeaza ca eMAG a pregatit oferte si reduceri speciale in cadrul campaniei “Promotii Nationale” ce se desfasoara in acest moment pe site. Reducerile vor fi intre perioada 29 noiembrie si 1 decembrie si bineinteles ca , de aceea eMAG a hotarat sa faca o surpriza extrem de placuta oricarui roman ce cumpara in aceasta perioada de la ei:

eMAG, cel mai mare retailer online din România, organizează, în perioada 29 noiembrie – 1 Decembrie,  o nouă etapă a campaniei Promoții Naționale, cu ocazia Zilei Naționale a românilor de pretutindeni.

În această perioadă, clienții vor primi înapoi 10% din valoarea comenzilor, pe carduri cadou. În plus, fiecare colet va fi livrat împreună cu un steag al României. „Vrem să facem în acest weekend, pentru orice comandă, un cadou simbolic și deosebit clienților noștri  – steagul României.  Prin campania Promoții Naționale ne dorim ca tricolorul să ajungă în casele cât mai multor români, pentru că știm cât de important este drapelul în diverse evenimente, de la cele sportive pânaă la cele care marchează sărbători importante pe parcursul unui an”, declară Iulian Stanciu, director general eMAG.