Știm deja cu toții că somnul dulce, mult aduce, iar beneficiile unei nopți dormite așa cum trebuie, nu pot fi înlocuite de nici o altă activitate la adevăratul potențial. Pe măsură ce creștem și ne ajung responsabilitățile din urmă, s-ar putea să descoperim și că timpul e din ce în ce mai limitat, iar pe lângă orele dormite, începe să conteze tot mai mult calitatea somnului de care avem parte. Așadar, în tot acest context, intervine Dormeo, un brand bine cunoscut pentru saltelele de dormit, dar mai mult, pentru calitatea și inovația ce caracterizează fiecare produs al lor în parte. Iar pentru că mai este puțin și se apropie una dintre cele mai îndrăgite perioade din an marcate de super reduceri, îți vom vorbi în acest articol și despre ofertele Dormeo Black Friday 2021.

Istoria brandului Dormeo

Îți mai amintești prima oară când ai auzit de saltelele Dormeo? Probabil nu-ți aduci aminte cu exactitate perioada, însă știi sigur că a fost cu mulți ani în urmă, iar locul în care ai auzit de aceste produse a fost la televizor, mai exact, în cadrul emisiunilor tip Teleshopping.  Deși pe vremea când s-a lansat acest brand, în anul 2002, emisiunile Teleshopping încă nu captaseră încrederea poporului nostru, succesul Dormeo a reușit să-și găsească locul și în dormitoarele românilor. Aceste saltele s-au remarcat prin inovație, fiind printre primele saltele cu spumă apărute pe piață la vremea aceea.

1200px Dormeo brand.svg

O singură încercare și a fost de ajuns. Vestea celor mai confortabile și odihnitoare saltele s-a răspândit mai repede decât ar fi crezut oricine, și chiar dacă atunci, achiziția unei saltele Dormeo putea reprezenta un efort financiar mai crescut pentru majoritatea familiilor, toată lumea conștientiza investiția excelentă pe care urmează să o facă în sănătatea și starea lor de bine.

Saltelele Dormeo și în general, produsele lor, se remarcă prin calitățile lor deosebite, prin tehnologiile inovative pe care le folosesc și prin materialele de înaltă calitate care compun produsele Dormeo. Faptul că efortul lor nu a fost în zadar și lumea apreciază tot mai mult somnul odihnitor pe care Dormeo reușește să-l aducă în viețile lor, au făcut ca din timp în timp să apară pe piață cu noi produse, din ce în ce mai bune, din toate punctele de vedere. Iar dacă nu știai, Dormeo nu produce doar saltele, ci și diverse accesorii, perne, protecții saltele, decorațiuni și multe alte produse, ajungând până în prezent să lanseze peste 300 de itemuri diferite.

Dormeo Black Friday 2021 – promoții și oferte

Pentru că mai devreme am atins subiectul prețului, e bine știut faptul că aceste saltele nu sunt chiar pentru cele mai restrânse bugete, însă nici nu sar de o medie decentă. Totuși de-a lungul timpului, Dormeo a conceput diverse promoții și oferte pentru produsele lor, astfel încât tot mai mulți oameni să se poată bucura de beneficiile pe care le aduc somnului lor.black friday top shop 2021 1

Așadar, dacă ți-ai dorit și tu să încerci o saltea Dormeo, cel mai probabil ai găsit o ofertă avantajoasă, sau de ce nu, ai așteptat până de Black Friday, atunci când produsele Dormeo sunt de regulă reduse chiar cu până la 70%, moment în care nici o scuză nu-și mai are locul între somnul tău și o saltea Dormeo.

Dacă îți dorești și tu să îmbunătățești calitatea orelor dormite, să te eliberezi de stresul provocat de oboseală și să ai grijă de corpul tău, în principal de spate, atunci îți recomandăm să optezi și tu pentru o saltea la promoție, Dormeo Black Friday.

 

Top cele mai căutate promoții de Black Friday

Dacă vrei să afli care sunt cele mai preferate produse Dormeo în rândul clienților, am pregătit un top special pentru tine. Așadar, vizualizează produse-le, adaugă-le în coș pe cele pe care dorești să le achiziționezi și așteaptă puțin, căci în curând încep cele mai tari oferte:

 

1. Saltea AIR+ COMFORT 27 CM Fermitate Medie

air plus comfort mattress 02când vrei să-i oferi somnului tău un plus de răsfăț, atunci aceasta este salteaua pe care trebuie să o ai în dormitor. Are o fermitate variabilă, ce poate fi reglată de la mediu la dur, astfel încât să găsești opțiunea ideală pentru tine. Este realizată în baza tehnologiei Octaspring, iar tratamentul Adaptive ajută în reglarea termodinamică a temperaturii în contact cu corpul tău. Mai mult, salteaua are proprietăți antibacteriene și antialergeni, fiind o alegere ideală pentru acele persoane care suferă de astm sau alergii.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

2. Pilotă Premium Air 

pilotasomnul odihnitor nu este numai despre saltea, ci și despre restul accesoriilor pe care le avem în pat, precum pernele și pilota. Cu cât ne înconjurăm mai mult de produse de calitate, cu atât de bucurăm de o noapte dormită în confort deplin. Pilota Premium Air este creată dintr-o combinație de materiale care asigură o absorbție optimă a umezelii, circulație sporită a aerului și reglarea temperaturii corpului. Este o pilotă ușoară, cu proprietăți antibacteriene și antialergeni, ce poate fi spălată la temperaturi de 40 de grade celsius.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

3. Black Diamond Bedding Set Premium 

black diamond bedding set premium creamcând vezi acele reclame în care cuplurile se trezesc extrem de odihnite, cu zâmbetul pe buze, într-un așternut ce pare să le ofere tot confortul din lume, începi să îți dorești și tu aceleași senzații. Ei bine, cu lenjeria Dormeo din gama premium te bucuri exact de aceleași momente pline de răsfăț, la tine acasă. Este confecționată din bumbac 100%, cu țesătură din satin, ce îi oferă acea senzație de moale pe care o adori.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

4. Topper Memosan Ultimo Roll-up 5+2 

memosan ultimo roll up 5 2 02poate ai nevoie de un simplu upgrade la salteaua ta, sau îți dorești să transformi o canapea extensibilă într-un pat cât se poate de confortabil. În ambele cazuri, topperul Memosan Ultimo este alegerea ideală care te ajută să aduci un plus de confort somnului tău. Are o înălțime de 7 cm, compusă din 5 cm spumă Ecocell și 2 cm spumă cu memorie. Iar la fel ca majoritatea produselor Dormeo, tratamentul CleanEffect oferă proprietăți antibacteriene și antialergeni acestui topper ideal.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

5. Pernă Air+ Smart 

air plus smart pillow 40x60 01în susținerea optimă a coloanei și spatelui în timpul somnului, perna joacă un rol esențial. Prin diverse tehnologii și materiale inovative, Dormeo vine cu produsul ideal, perna Air+ Smart care se adaptează ușor oricărei poziții de somn. Are un design 2 în 1, clasic și anatomic, ce asigură atât sprijinul gâtului, cât și o respirabilitate deplină. Este potrivită pentru toate stilurile de dormit și poate fi spălată la temperaturi de 40 de grade celsius.

Vezi detalii si pret

 

 

 
Acum că știi care sunt produsele de top din gama Dormeo, îți dorim multă energie la shopping!