De ce un imprumut extra rapid online ati putea sa va intrebati. Raspunsul pe scurt ar fi acela cum un astfel de imprumut este oferit de catre o institutie nebancara, iar o astfel de institutie poate oferi atat sume mai mari cat si sume mai mici, lucru pe care bancile clasice nu le agreaza. Motivul principal find dobanda mica sau lipsa oricarei dobanzi (in cazul unor imprumuturi pe termen scurt). Un alt avantaj major il presupune lipsa birocratiei, fara hartii prea multe sau chiar deloc, iar aplicarea se face online si puteti primi raspuns in cateva minute, iar banii direct in cont chiar in aceeasi zi. Aceste lucruri fac ca imprumuturile rapide sa fie practice si usor de accesat de catre orice persoana care indeplineste cerintele minime impuse.

                                                   Acceseaza chiar ACUM un IMPRUMNUT EXTRA RAPID

Nu uitati ca pentru a primi un imprumut trebuie sa completati cererea cu informatii de contact valide (numar de telefon si adresa de e-mail). Aceste informatii vor fi utilizate exclusiv de catre aceste institutii doar cu scopul de a va informa asupra aplicarii dvs.

Companie Timp pentru a obține Rata dobânzii 0% Max prima dată Împrumut max Perioadă Luați un împrumut
24 ore Nu 500 – 3000 RON 15000 RON 20 luni
10 min Da 200 – 6000 RON 6000 RON 45 zile
15 min Nu 5000 – 56250 RON 56250 RON 60 luni
2 de ore Da 100 – 3000 RON 3000 RON 35 zile
10 min Da 100 – 3000 RON 3000 RON 30 zile
15 min Da 150 – 2000 RON 2000 RON 45 zile
20 min Da 100 – 500 RON 2000 RON 30 zile
1 ore Nu 600 – 1800 RON 1800 RON 5 luni
20 min Da 100 – 3000 RON 3000 RON 62 zile
2 ore Da 300 – 2000 RON 2000 RON 30 zile
24 de ore Nu 500 – 15000 RON 15000 RON 33 luni

 

Ce este un împrumut rapid?

Un astfel de imprumut functioneaza extrem de simplu. Ca si client completezi formularul si daca institutia iti acorda imprumutul vei primi banii intr-un timp foarte rapid in cont. Regula de baza este rambursarea la termen pentru a plati o dobanda mica sau poate chiar a nu plati deloc (practica des intalnita de obicei in cazul primului imprumut). Banii vor fi restituiti institutiei in ziua de salariu (de obicei) sau in ziua in care ati convenit (de regula la 30 sau 60 de zile de la data in care ati semnat pentru imprumut).  Pot exista si exceptii de la rambursarea rapida, insa acestea presupun de regula si o dobanda mai mare fata de cele cu rambursare rapida. Ca de exemplu se pot accesa imprumuturi nebancare si pentru o perioada de pana la 60 de luni si pentru sume de pana la 56.000 de lei. Acum depinde si de fiecare client in parte ce anume doreste sa faca cu acesti bani si daca acets imprumnut poate fi o varianta accesibila pentru o investitie pe termen mediu.

De precizat faptul ca aceste instutii nebancare (IFN-uri) functioneaza perfect legal in Romania si sunt verificate de catre BNR, insa conditiile pe care trebuie sa le respecte nu sunt atat de stricte precum in cazul bancilor, iar de aici rezulta si o serie de avantaje pe care acestea le au si le pot oferi clientilor. In primul rand procedurile de acordare a unor credite sunt vizibil simplificate, in al doilea rand pot oferi mai usor credite fara dobanda, dar si credite cu aprobare rapida. Pe langa asta au optiunea de a oferi si credite persoanelor cu un istoric negativ (vezi cazul VivaCredit).

Un imprumut rapid se poate accesa foarte usor si datorita faptului ca nu sunt necesare garantii, dar nici prea multe acte (majoritatea IFN-urilor au renuntat in a mai cere adeverinta de salariu ori alte acte care sa ingreuneze accesarea unui credit rapid). Aceste riscuri sunt asumate de institutii si sunt de regula “acoperite” prin anumite dobanzi si taxe mai mari in cazul rambursarilor intarziate. De aceea credem ca astfel de credite rapide trebuie sa fie gestionate responsabil de catre cei care le acceseaza.

Acest tip de împrumuturi sunt ideale pentru cei care au un necaz neașteptat și au nevoie de bani urgent, pentru o perioadă scurtă. În cazul unei probleme neprevăzute sau a unei situații critice nu ai timp să mergi până la bancă și să aștepți până cererea ta este analizată. Dacă nu ai garanții sau o adeverință de salariu, băncile te vor refuza oricum. În această situație, cea mai bună și convenabilă soluție este să ceri un împrumut rapid, care te va ajuta să scapi de necaz.

Publicul tinta a acestor tipuri de credite rapide sunt persoanele care au de regula un necaz nepravazut si au nevoie de bani urgent pentru a face fata acestor situatii. Este clar ca nu ar fi timp sa alergi pe la banci sa ceri un imprumut si sa astepti cateva zile pana cand banca decide daca iti acorda sau nu creditul ci ai nevoie de bani in cel mai scurt timp posibil, iar de obicei nu vrei sa apelezi la rude sau prieteni penyru ca e foarte posibil sa nu poata nici acestia ajuta, astfel singura varianta plauzibila raman IFN-urile ce ofera imprumuturi extra rapide. Mai jos o s ava prezentam lista institutiilor recomandate cat si sumele p ecare le puteti imprumuta in regim de urgenta.

Ce sume poti imprumuta rapid si de unde?

Iata care sunt companiile din Romania recomandate pentru un credit rapid si sumele pe care acestea ti le pot oferi:

 • Provident – poti imprumuta intre 500 si 15.000 RON
 • Ferratum – sume de la 200 la 10.000 RON
 • Credius – intre 1.000 si 40.000 RON
 • VivaCredit – util pentru sume mici, intre 300 si 2.000 RON
 • TeleCredit – poti obtine de la ei de la 100 la 2000 RON
 • Credit Fix – o alta firma la care plafonul minim este de doar 100 RON si maxim 3.000 RON
 • Mogo – axata pe imprumuturi rapide pentru autoturisme (in caz ca ai urgent nevoie de o masina) – pana la 56.000 RON
 • HoraCredit – intre 100 si 3.000 RON
 • ViaConto – sume cuprinse intre 200 si 4.000 RON

Care sunt avantajele unui credit rapid?

 • Banii ajung direct la tine in doar 2-3 ore. Unele site-uri iti pot oferi credite online doar cu buletinul, iar altele iti pot transfera banii in cont chiar si sambata. Ideal pentru un caz de urgenta majora.
 • Proceduri simple. În general, procesul de aprobare nu durează mai mult de o zi. Unele instituții financiare nebancare te anunță chiar și pe loc dacă ai primit creditul.
 • Procedurile de procesare a cererii sunt simplificate la maxim, astfel exista posibilitatea (in cazul anumitor companii) sa primiti raspuns pe loc sau in maxim cateva minute de la aplicare.
 • Nu ai nevoie de multe acte. Cele mai multe companii cer doar buletinul si o simpla dovada de venit. Fara Adeverinta si Fara alte Hartii suplimentare.
 • Daca imprumuti sume mici ai mari sanse sa nu platesti dobanda in cazul in care rambursezi la timp imprumutul. In plus, se accepta si rambursarea anticipata fara penalizari ca in cazul bancilor.
 • Nu se cer garantii sau garanti. In acest caz poti sa stai linistit daca nu vei reusi sa achiti la timp imprumutul. Nu vei ramane fara casa, cel mult vei plati penalizari de intarziere.
 • Cu banii pe care ii imprumuti poti sa faci ceea ce doresti. Insitutia nebancara nu iti va cere explicatii, practic poti utiliza banii dintr-un credit rapid asa cum iti doresti.
 • Obtii foarte comod banii direct la tine in cont fara sa te deplasezi nici macar o singura data. Aplici, adaugi datele necesare in cont si in scurt timp esti contactat ca sa finalizezi aplicatia. Aprobarea o primesti in doar cateva minute si ai banii chiar in aceeasi zi in cont. Simplu si comod.
 • Un lucru important de stiut e faptul ca acest gen de imprumut este confidential. Practic nimeni nu va afla ca ai probleme financiare si ai solicitat un credit rapid.
 • Nu trebuie sa-ti faci griji nici daca ai cumva un istoric negativ, aceste institutii nu iau in considerare istoricul din Biroul de Credit. Practic, poti lua un imprumut rapid chiar daca ai datorii neplatite la banci. In speta puteti apela la un credit rapid pentru a acopei o scadenta importanta la un credit al unei banci, sa spunem un credit ipotecar ca de exemplu.
 • Ai parte de termeni flexibil si de sume intre 100 si 3.000 de lei pentru imprumuturi extra rapide si intre 500 si 56.000 de lei pentru credite rapide. Totul se intampla in doar cateva ore.
 • Termenii si conditiile unui astfel de imprumut sunt foarte clare de la bun inceput. Vei sti cat platesti la final, nu exista costuri ascunse, institutiile sunt obligate prin lege sa ofere transparent toate informatiile cu privire la dobanzi si comisioane.oricum, unele IFN-uri ofera imprumuturi fara dobanda, iar altele cu dobanda mica tinand cont ca perioada de rambursare este mai mica. Practic vei plati in plus foarte putin sau deloc, singura grija este sa rambursezi la timp.

Termenii, Conditiile si Data de Rambursare

Majoritatea institutiilor se ghideaza dupa termeni similari, insa acestia pot diferi de la o institutie la alta si in functie de tipul de imprumut pe care il ofera. Ceea ce este cu adevarat important e faptul ca acestea afiseaza foarte vizibil termenii si conditiile de creditare pentru ca toti clientii sa le poata studia. In plus, mai toate IFN-urile pun la dispozitia clientilor un calculator virtual prin care puteti introduce suma de bani d ecare aveti nevoie si perioada de rambursare si veti afla pe loc exact suma pe care o veti rambursa incluzand toate costurile aferente.

Perioada in care alegi sa rambursezi imprumutul poate fi ajustata in functie de nevoile tale si in functie de limitele impuse de institutiile in cauza.

 • Provident: intre 12 si 84 de saptamani
 • Ferratum: intre 15 si 45 de zile
 • VivaCredit: intre 1 si 35 de zile
 • Tele Credit: intre 10 si 30 de zile
 • Credius: intre 20 si 60 de luni (cea mai mare perioada dintre oferte)
 • Credit Fix: credite online cu rambursare intre 5 si 62 de zile
 • HoraCredit: intre 1 si 30 de zile
 • ViaConto: perioada cuprinsa intre 1 si 30 de zile
 • Mogo: intre 6 si 60 de luni (doar pentru credite AUTO)

 

Ce conditii ai nevoie pentru a accesa un credit rapid?

Cum am precizat si in randurile de mai sus, fiecare companie isi poate impune propriile conditii de eligibilitate, insa de regula acestea sunt mult mai flexibile si mai relaxate fata de cele impuse de catre banci (am explicat mai sus de ce se intampla acest lucru). Totusi, exista o serie de conditii general valabile la toate aceste institutii si pe care le vom dezvolta rand pe rand mai jos.

Prima conditie este legata de actul de identitate valabil. Nu sunt acceptate buletine sau pasapoarte expirate ori temnporare. Nu conteaza tipul actului de identitate (daca este de tip vechi) ci e important ca acesta sa fie valabil.

Varsta este o alta conditie obligatorie. De regula varsta minima pentru a aputea aplica pentru un imprumut rapid este 18 ani, insa unele companii pot cere o limita de 20 sau 21 de ani. De obicei aceasta informatie este vizibilachiar pe prima pagina a site-ului. De asemenea se poate impune si o varsta maxima. De obicei aceast avarsta maxima este de 70 sau 75 de ani, dar exista si exceptii, iar unele comapnii nu au aceasta limita oferind credite rapide si persoanelor care au depasit aceasta varsta.

O a treia conditie obligatorie este cum era si de asteptat dovada unui venit stabil, insa acest lucru nu inseaman o adeverinta de venit ci orice dovada cum ca incasezi venituri lunare (exemplu: extrase de cont, contracte de prestari servicii pe persoana fizica etc.). Sursa acestor bani nu este relevanta pentru institutiile nebancare, ele pot proveni din dobanzi si dividente, bani de la copii, parinti sau orice alta persona apropiata care va transfer lunar o suma de bani, chirii, salarii, pensii, dividente etc.

In functie de suma de bani de care aveti nevoie se impune si un minim a venitului lunar care de regula este de aproximativ 300 de lei, dar el poate varia de la o institutie la alta.

Cum sa aplici pentru cel mai bun imprumut rapid online?

In primul rand trebuie studiate cu atentie ofertele actualizate a institutiilor din piata online. De cele mai multe ori acestea au promotii periodice in care fie ofera credite fara dobanda,m fie cu dobanda redusa sau chiar concursuri in care clientul poate primi imprumutul gratuit. De asemenea, conditiile difera de la o companie la alta, la fel cum difera dobanda si cerintele. Unele companii poate sunt specializate pe imprumuturi scurte, altele pe imprumuturi pe o perioada mai lunga. Cert este ca aveti de unde alege, important e sa consultati toate ofertele si sa o alegeti pe cea potrivita nevoilor dvs.

Datorita concurentei acerbe de pe piata acestor imprumuturi nebancare unele companii vin in intampinarea clientilor cu oferte greu de refuzat precum sunt cele in care la primul contract nu platesti absolut nimic in plus. Fara dobanda, fara comisioane si fara taxe. Imprumuti 3.000 de lei si ram,bursezi tot 3.000 de lei. Astfel de oferte sunt din ce in ce mai utilizate pentru atragerea clientilor iar acest lucru nu poate fi altceva decat benefic pentru noi toti.

Indiferent de oferta si oricat de buna ar fi ea nu ar trebui sa neglijezi termenii si conditiile si sa le citesti cu mare atentie pentru a fi absolut sigur ca aceasta oferta este cea mai potrivita pentru tine din toate punctele de vedere. De asemenea poti cauta si citi opiniile altor clienti, de regula le gasesti pe pagina site-urilor, pe pagina de Facebook ori pe Google.

O vorba veche spune ca nu e bine sa te imprumuti mai mult decat ai nevoie. Este cat se poate de actuala si de realista deoarece atunci cand imprumutam bani avem tendinta de a imprumuta mai mult decat avem nevoie pe motiv “ca e mai bine sa fie in plus decat in minus” ori ne gandim sa mai cumparam ceva fata de nevoie urgenta principala. Este total gresit din toate punctele de vedere. Acea suma in plus poate atarna destul e greu la rambursare. Gandeste-te bine, analizeaza si ia o decizie la rece cum se spune si nu te lasa impulsionat de instinctul de a actiona imediat.

Pentru ce anume sa accesezi un imprumut rapid

Pe scurt, îl poți folosi în orice scop dorești. Spre deosebire de un credit normal, pentru un credit rapid nu este necesar să specifici destinația banilor și IFN-ul nici nu te va întreba nimic despre asta.

In primul rand trebuie sa fie foarte clar ca apeland la un credit rapid poti sa faci orice doresti cu banii pe care ii imprumuti. Asta e o diferenta majora intre un credit normal si unul rapid nebancar. Nimeni nu te va intreba pentru ce anume ai nevoie de acesti bani.

De obicei un astfel de imprumut este utilizat pentru a rezolva o problema urgenta, fie ea de ordin medical, un accident neprevazut, reparatii in casa sau la masina, o amenda, o datorie ce nu mai suporta amanare ori alte lucruri de gen. Dar asta nu inseamna ca un imprumut poate fi utilizat doar atunci cand apare o problema, dimpotriva, poate fi util intr-o investitie, fie pe termen scurt sau mediu. Poate vreti sa achizitionati un bun la un pret promotional, poate va doriti o masina second hand sau poate aveti nevoie de un avans pentru a achizitiona una noua. Dar un imprumut rapid poate folosit si intr-un scop fericit cum ar fi un cadou pentru persoana draga sau o vacanta mult visata.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Cel Mai Rapid Credit Online | Top 10 Oferte
Author Rating
51star1star1star1star1star