aff i?offer id=10&aff id=1126&file id=634
Nu mai sunt de mult timp un pasionat de jocuri indiferent ca e vorba de joc online sau joc pe consola, telefon, tableta, etc. Motivul pe care il invoc este lipsa acuta de timp, insa am prieteni care se joaca, au de la 20 si ceva de ani pana la 30 si ceva de ani si unii dintre ei se joaca de la cateva ore pana la cateva zeci de ore pe saptamana.

De ce?

aff i?offer id=10&aff id=1126&file id=904&tiny url=1
FastShoot_250x250Evident, pentru ca au timp liber si acest timp liber vine datorita unui job normal, adica 8-9 ore pe zi la munca si apoi acasa, sotia sau prietena ori in cazul altora, mama, le face de mancare, curat, etc. si ei saracii, pentru ca au muncit prea mult cauta metode de relaxare si petrecerea timpului liber, ba un film, ba un serial, un meci si in cele din urma ajungem la jocuri, de cele mai multe ori e vorba de jocuri online si cum baietii nu joaca orice, cauta jocuri de artilerie grea si nu mare mi-a fost mirarea ca majoritatea dintre amicii mei au conturi de World of Tanks si se joaca de cateva luni bune. Unul dintre ei mi-a spus de faptul ca a aflat si el tot printr-un amic (coleg de munca din cate am inteles) dupa ce te joci mai mult timp si aduni credite si gold  iti poti vinde contul de WOT (asa cum ii spun ei jocului pe scurt) pe cateva sute de lei pana la cateva mii de euro, totul depinde de cate credite si cat de avansat esti in joc. Initial am crezut ca face misto de mine, zic cum ma, sa joci un joc gratuit si apoi sa vinzi contul pe bani, ceva nu se lega in capul meu, insa asta pana am cautat pe Google dupa expresia “vand cont de World of Tanks“, atat in romana cat si in engleza. Nu mica mi-a fost mirare sa vad ca aceste conturi se vand pana si pe Okazii (click aici sa vezi conturile aflate la vanzare).

Este drept ca in Romania am vazut destule anunturi, atat pe tocmai, mercador, forumuri si multe alte site-uri, insa nimic nu se compara cu ce se intampla in afara, luati ca exemplu forumul EPICNPC sectiunea World of Tanks si cititi pe indelete ca sa intelegeti cam cu cat se vand astfel de conturi si cati bani puteti castiga doar din simpla pasiune a jucatului. Ganditi-va doar ca sunt cel putin cateva sute de forumuri si site-uri de anunturi in afara care au de la cateva sute la cateva mii de conturi de World of Tanks la vanzare si dupa cum probabil ati vazut deja, nu duc lipsa de cumparatori. La fel de adevarat este ca cei de la World of Tanks nu sunt de acord cu astfel de practici si bineinteles ca nici eu nu incurajez in mod direct sa va vindeti conturile, acest lucru ramane strict la latitudinea fiecaruia dintre voi.

Pe scurt, tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi GRATUIT pe site-ul oficial World of Tanks si sa te pui pe jucat, aduni credite, gold, treci de la un nivel la altul si cand ai ajuns atat de bun incat sa se merita sa vinzi contul, posteaza anunturi pe site-urile si forumurile de profil si cu siguranta vei gasi pe cineva interesat de contul tau. La sfarsit vei fi fericit, relaxat si cu bani in buzunar.
aff i?offer id=10&aff id=1126&file id=650