Iata ca nu a durat mult pana cand eMAG sa reia campania deja traditionala denumita Crazy Days sau “Nebunia Ofertelor” cum le mai place unora sa-i spuna. Conform teaserelor ce ruleaza deja reducerile vor atinge 50% la mii de produse din diferite categorii, insa dupa cum cunosc eu aceste campanii reducerile vor fi si mai mari la anumite produse (puteti verifica ca exemplu categoria de resigilate ca un exemplu). Campania se desfasoara in perioada 25 aprilie – 1 mai, iar pagina dedicata ofertelor o gasiti accesand link-ul de mai jos.

crazy-days-emag

Din ce am vazut si in editiile anterioare ale acestor campanii mai mult ca sigur veti gasi oferte atractive la urmatoarele categorii de produse + la cateva produse speciale marcate mai jos:

Un sfat: nu va ganditi la campania Crazy Days ca la cea de Black Friday pentru ca nu aveti de ce. Cea de Black Friday are reduceri extraordinare, dar doar pentru o singura zi sau mai bine zis pentru cateva minute la cateva produse care sunt intr-un stoc destul de limitate pe cand cea de Crazy Days sau Stock Busters ori Revolutia Preturilor sunt campanii unde se ofera reduceri corecte. Ce intelegem noi din reduceri corecte: atunci cand un produs are un pret redus fata de cel de catalog si in consecinta e un pret mai mic fata de cel avut cu cateva zile, saptamani in urma. Daca la final economisiti macar cativa zeci de lei sau poate cateva sute de lei se poate spune ca ati facut “o afacere buna”. Spor la cumparaturi!