Daca te visezi alaturi de persoana iubita intr-o exursie romantica in capitala iubirii, Paris, atunci probabil ca te intereseaza acest concurs marca eMAG.

Premiul CONCURSULUI: O excursie la Paris si o noapte de neuitat la Moulin Rouge.

paris

Concursul nu se adreseaza doar cuplurilor ci si celor care sunt singuri si in cautarea jumatatii. Pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a va inscrie la concurs sunt urmatorii:

Pasul 1

Daca sunteti un cuplu completeaza numele tau si al jumatatii tale si spune-le povestea voastra de dragoste (cum v-ati cunoscut, ce va atras, de cat timp sunteti impreuna si ce planuri de viitor aveti).

Daca esti singur sau singura, completeaza numele si prenumele, dar si varsta, apoi poveste-ne cum ar trebui sa fie jumatatea ta (poti sa o descrii fizic, poti sa spui ce temperament si comportament ar trebui sa aibe ca sa te cucereasca, etc.)

paris2

Pasul 2

Incarca in pagina concursului o poza voi doi (daca sunteti un cuplu) sau o poza cu tine (daca esti o ea sau un el in cautarea jumatatii).

Pasul 3

Scrie din ce oras esti, da-ne o adresa de email si un numar de telefon (necesare in cazul in care sunteti sau esti alesi/ales/aleasa castigator/i) si apoi da click pe butonul “Vreau sa particip”.

pareis3

Mult succes!