Cel mai cunoscut magazin online din Romania ne-a obisnuit cu promotii si oferte pentru diferite categorii de produse in fiecare luna, ba uneori chiar in fiecare saptamana. Uneori cred ca ar fi suficient sa ofere o promotie consistenta cu stoc destul d emare incat sa nu existe probleme o data la 2-3 luni, asa clientii ar distinge o promotie adevarata de una fals, dar na, nu sunt eu in masura sa le judec strategia de marketing care, trebuie sa recunosc, uneori imi intrece si mie asteptariile.

Ca sa nu o mai lungesc cu vorba, eMAG au obisnuit de cateva luni sa trimita pe newsletter promotiile, problema pe care o vad eu este ca aceste oferte contin foarte multe produse si de multe ori cei care deschid mail-urile nu au timpul si nici buna dispozitie necesara pentru a parcurge intreaga lista de produse, astfel ca m-am gandit sa oferr de azi inainte in cadrul unui articol rezumatul newsletter-ului celor de la eMAG, mai pe scurt o sa pun in articol exact produsele care imi par mie ca sunt cele mai bune de recomandat. Acest lucru inseamna ceva munca pentru mine si am rugamintea ca cei care nu sunt de acord cu ceea ce fac eu si nu vor sa aprecieze pur si simplu sa ma ignore ca este mai simplu si mai elegant. Pentru toti cei care considera benefica munca mea nu trebuie sa-mi multumeasca in mod expres ci doar sa comande produse eMAG recomandate de SmartReview.ro.

Cele mai interesante produse electrocasnice si pentru csa din perioada 4-10 iulie:

 1. Combina frigorifica Whirlpool WBE3411A+W

emag

Aceasta combina frigorifica vine la pachet cu un aspirator Whirpool CADOU, iar pretul ei este si asa sub pretul magazinelor rivale, iar pe langa acestea mai beneficiati si de transport gratuit la domiciliu.

2. Aparate de aer conditionat cu instalare gratuita

ac

Este vara si desi in unele zone ale tarii in aceasta perioada temperaturile s-au mai domolit, meteorologii ne avertizeaza ca vine din nou canicula, iar un aer conditionat ce vine livrat direct la domiciliu si are instalare gratuita nu poate fi considerat altceva decat un aer conditionat la oferta.

3. Aragaz Arctic AM5612DL

aragaz arctic cu grill

Daca esti in cautarea unui aragaz ieftin si bun care sa indeplineasca mai toate functiile pe care le poate avea un aragaz casnic atunci cred ca Arctic AM5612DL este ceea ce cauti mai ales ca acum el are un pret redus cu 155 fata de pretul initial.

4. Hotpoint Aqualtis AQ93D49EU

masina de spalat rufe hotpoint

O masina de spalat cum rar imi este dat sa vad la promotie. Masina de spalat rufe Hotpoint Aqualtis (Ariston) cu o capacitate de 9kg, o viteza de stoarcere de 1400 RPM si incredibila clasa de energie A+++ (ca o mi ca gluma as putea spune ca aceasta masina poate functiona si cu baterii la cat de putin consuma). Pretul ei este redus acum cu 300 de lei si pe langa aceasta reducere cei de la eMAG ofera si o punga de dero Ariel 3D Actives Mountain de 8 kg, asta asa, ca gospodina sa se poata apuyca de treaba de indata.

5. Cuptor incorporabil Hotpoint FH51IXHA + Plita incorporabila Hotpoint Luce PK640X

cupto+plita Hotpoint

Un pachet super la un pret mai mult decat promotional pentru ca este redus cu 475 lei. Produsele marca Hotpoint (Ariston) sunt printre cele mai apreciate produse electrocasnice la nivel mondial, calitate si rafinament descriu acest tip de produse.

6. Espressoare Krups Dolce Gusto Piccolo

espressor krups dolce gusto

Pentru o cafea delicioasa in fiecare dimineata este recomandat sa folosesti un espressor de cafea de calitate, iar Krups Dolce Gusto Piccolo este unul dintre espressoarele de calitate pentru uzul casnic. Acum il gasesti la alegere indiferent de culoare cu un pret redus chiar si cu 50%.