Probabil ca ati auzit de foarte multe ori sfaturi din partea medicilor care recomanda tuturor persoanele adulte sa faca miscare in fiecare zi. Un minim 30 de minute, dar daca vrei sa fi cu adevarat in forma cu siguranta cele 30 de minute nu sunt suficiente si recomandarea merge spre 150 de minute miscare moderata sau 75 de minute miscare mai intensa pentru a pune sangele in miscare dar mai ales pentru ca starea de spirit sau buna dispozitie sa fie una foarte buna. Se pare ca, dintre toate activitatile sportive, inotul este o modalitate foarte buna de a lucra intregul corp, de la musculatura pana la organele interne mai ales in sistemul cardiovascular. Intr-o ora de inotat veti arde acelasi numar de calorii ca si alergatul, dar fara a afecta in nici un fel articulatiile sau oasele. Ba dimpotriva, inotul este cel mai recomandat chiar in cazurile in care suferi de probleme la coloana datorata pozitiei de stat pe scaunul de la birou care in timp poate provoca dureri si leziuni la nivelul acesteia.costume de inot

Inotul este singura activitate sportiva care poate fi practicata de orice persoana indiferent de varsta, incepand de la varsta de 3 luni pana la persoanele varstice, chiar poate fi practicat si de femeile insarcinate.

Cum fiecare sport necesita un echipament adecvat pentru a fi practica, nici inotul nu face exceptie. De regula femeile prefera costume de baie pentru plaja, insa trebuie sa tineti cont ca acele costume nu sunt recomandate si in cazul sportului. De aceea venim in intampinare si va propunem sa alegeti un costum de baie care sa fie adecvat cu inotul si nu cu lenevitul pe plaja 🙂

In cazul alegerii celui mai bun costum de inot pentru femei trebuie sa tineti cont foarte mult de calitatea materialului si de marimea acestuia. Un costum de inot calitativ va permite un confort foarte bun din toate punctele de vedere, acesta rezista foarte mult la razele solare si la apa, rezista foarte mult timp fara a se deteriora si mai ales nu isi schimba culoarea de la clorul din bazinele de inot.

 

Tipuri de costume de inot pentru femei

 

Costume de inot intregi pentru femei

Persoanele care practica inotul la nivel mediu spre avansat in bazinele de inot special amenajate unde apa este tratata chimic pentru a o mentine la cele mai bune standarde, aleg sa fie foarte atenti la tesaturile costumelor de inot. Un material de calitate asigura mai mult de 200 de ore de inot la bazin.

Un costum de baie intreg pentru inot este creat special pentru practicarea acestui sport, ofera confort si indeplineste o multime de calitati foarte importante.

 

Costum intreg inot Laïa negru-verde dama

Este un costum de inot intreg ce are o croiala degajata si sustinere optima. Este foarte mulat pe corp si dispune de bretele late pentru a nu permite intrarea apei.

costum intreg inot laia negru verde dama

Vezi detalii si pret

 

 

.

 

 

Costum intreg inot Lexa albastru-rosu dama

Este un costum de inot intreg de culoare albastra foarte frumos ce dispune de o sustinere foarte buna iar materialul este unul de foarte buna calitate impiedicand apa sa patrunda. Este un costum foarte bun pentru inot.

costum intreg inot lexa albastru rosu dama

Vezi detalii si pret

 

 

.

 

Costum intreg inot SH3RO roz-alb dama

Acest produs a fost conceput pentru inot pentru ca asigura libertate de miscare si un confort sporit. Costumul de inot de la Adidas dispune de un design modern si foarte atragator pentru femeile care adora aceasta culoare. Acest costum de inot este realizat din material pe baza de fibre reciclate ECONYL®.

costum intreg inot sh3ro roz alb dama

Vezi detalii si pret

 

Costume de inot in 2 piese

Costumul de baie din 2 piese este cel mai cautat de femeile din intreaga lume datorita faptului ca evidentiaza foarte frumos silueta mult lucrata in sala de sport. Anul acesta la mare cautare vor fi cele cu imprimeuri florale si geometrice, dar si cele in culori indraznete. Acest model de costum de baie este ideal atat pentru femeile care doresc sa se bronzeze dar si pentru femeile care doresc sa inoate atunci cand pleaca intr-o vacanta.

Slip inot Jana albastru-verde dama + Bustiera inot Jana albastru-verde dama

slip inot jana albastru verde dama

Vezi detalii si pret

 

 

Bustiera inot Jana rosu-albastru-negru dama + Slip inot Jana negru-albastru dama

bustiera inot jana rosu albastru negru dama

Vezi detalii si pret

 

.

 

 

Slip inot Kamyleon All Map negru dama + Bustiera inot Kamyleon All Map negru dama

bustiera inot kamyleon all map negru dama 

Vezi detalii si pret

 

 

.

 

Articol sustinut de Decathlon Romania pentru a incuraja pofta de sport si inot.