Ca proprietar de autoturism esti obligat in fiecare an sa inchei o polita de asigurare auto cunoscuta si sub numele de RCA. Si ca oricare alt prorpietar in primul rand te gandesti la bani si la cat te va costa aceasta polita, de unde poti sa o cumperi si daca este cea mai ieftina.

Lucrurile s-au schimbat in ultimii ani de zile si politele de asigurare RCA se pot achizitiona acum si online find mult mai simplu, mai comod si foarte probabil mai ieftin decat pana acum.

collectible car

De ce subliniez mai ieftin?

Pentru ca pana nu demult erai obligat sa cauti prin oras un broker de asigurari care sa-ti ofere un pret cat mai mic, iar aceasta cautare implica mersul cu masina sau poate cu un alt mijloc de transport ceea ce ar insemna in primul rand un cost suplimentar din start.

Achizitionand online dispare acest cost pentru ca acum transportul politei RCA achizitionata online este gratuit catre domiciliul tau indiferent de orasul tau. Transportul se face prin intermediul unei forme de curierat rapid, iar polita este adusa in siguranta la dvs. acasa fara nici cel mai mic efort.

In al doile arand spun mai ieftin si pentru ca economisit timp, foarte mult timp chiar. Ganditi-va cat timp ati pierde acum daca ar trebui sa mergeti la cel putin 3 firme de brokeraj pentru a compara preturile si ganditi-va cum ar fi sa puteti folosi acel timp pierdut si sa-l transformati fie in bani (muncind), fie in timp liber alaturi de familie (de nepretuit).

In al treilea rand achizitia online a unei polite RCA va poate aduce economi si datorita promotiilor frecvente pe care le ofera firmele de brokeraj din mediul online sau poate chiar veti primi un discount din partea companiei de asigurari in sine.

Cum gaseti cel mai ieftin RCA de pe piata?

Simplu, utilizand calculatorul RCA care te va ajuta oferindu-ti cele mai bune tarife de pe piata la momentul respectiv.

De ceva timp nu mai este indeajuns sa oferi informatii simple depre persoana ta ci mai sunt nevoie si de alte informatii precum varsta, data de cand a fost emis permisul, localitatea in care locuiti, starea civila, eventualii copii si date despre locul de munca.

Este nevoie de aceste date complete pentru a va putea oferi un pret cat mai mic in urma crearii unui profil al dvs.

Da, de ceva timp companiile de asigurari calculeaza costul politei RCA tinand cont de fiecare detaliu legat de profilul dvs de sofer, iar factorii determinanti sunt legati de eventualele accidente in care ati fost implicati, de varsta pe care o aveti, de faptul daca aveti saunu copii si de localitatea unde aveti domiciliu.

Pe baza profilului general veti primi o oferta personalizata cu cele mai ieftine polite RCA pentru dvs.