Nimic nu se compară cu acel sentiment în care te ridici din pat, ești plin de energie și ești pregătit să începi o nouă zi. Acest lucru înseamnă că ai avut parte de un somn corespunzător, care a reușit să îți relaxeze atât mintea, cât și corpul. Având în vedere că petrecem în medie 8 ore pe zi dormind, este important să creezi un mediu cât mai adecvat în acest sens, în camera în care dormi si in acest scop iti prezentam un ghid prin intermediul caruia sa alegi cel mai bun topper de saltea.

memosan ultimo roll up 3 2 04

Dacă ai mai multe zile în care ai disconforturi în zona spatelui, în care ești constant obosit și simți că ai întreg corpul încordat, e momentul să faci o schimbare. Totul pornește de la suprafața pe care dormi. Dacă nu ești în poziția în care să poți schimba salteaua patului, sau poate dispui de o canapea, atunci îți oferim o alternativă care chiar va fi budget-friendly pentru cheltuielile tale, adică un topper de saltea.

 

CUPRINS

1. Trei toppere de saltea pentru în funcție de buget
2. Cum alegi topperul perfect pentru tine – Ghidul achiziției ideale
3. Top 5 toppere de saltea

Trei toppere de saltea în funcție de buget

 

1. BUDGET-FRIENDLY: Saltea suplimentară Bio Pillow Top

pilow ecofair web nov.2014 1Cu un grad de fermitate ferm (6 cm), acest topper îți oferă o experiență premium, care îți asigură o repartiție ortopedică a greutății corpului și îl menține într-o poziție naturală. Stratul de spumă High Resilience oferă flexibilitate și elasticitate, astfel încât să profiți de tot confortul.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

2. BUGET MEDIU: Saltea suplimentară Pillow Top Memory Gel 4 cm Memory Gel

piolow top memory web 1Gradul de fermitate al acestui topper este moale, oferind un suport atât confortabil, cât și corespunzător pentru sănătatea corpului tău. Spuma Memory Gel se mulează după forma corpului, ceea ce înseamnă un somn mult mai odihnitor și, de asemenea, ajută la reducerea punctelor de presiune din corp.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

3. PREMIUM: Topper Memosan Ultimo Roll-Up 3+2 Dormeo

memosan ultimo roll up 3 2 08Un topper 2 în 1, care îmbină perfect suportul și confortul potrivit pentru tine. Stratul de spumă Ecocell® se concentrează pe sprijinirea corectă a coloanei vertebrale și se adaptează formei corpului, astfel încât să ai parte de cele mai confortabile momente.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

 

 

Cum alegi cel mai bun topper de saltea – Ghidul achiziției ideale

 

Grosime și fermitate: Bineînțeles, alături de fiecare caracteristică, intervine și preferința personală, adică suprafața pe care te simți tu cel mai confortabil. Spre exemplu, dacă deții o saltea pe care dorești doar să o întreții mai bine și să profiți cât mai mult de ea, atunci un topper cu fermitate și grosime redusă este alegerea perfectă pentru tine. În cazul în care simți arcurile saltelei când te pui în pat, înseamnă că ți s-ar potrivi mai bine un topper cu fermitate și grosime medie, spre mare.

Densitate: O densitate mai mare a topperului înseamnă un suport mai mare al coprului pe parcursul somnului. În acest sens, sunt recomandate topperele cu spumă cu memorie și cele din latex.

Dacă ești în căutarea unui topper prin care dorești să adaugi un plus de confort și o suprafață moale, atunci trebuie să te orientezi după un produs cu densitate scăzută.

Poziția în timpul somnului: Dacă de obicei preferi să dormi pe burtă, atunci te încurajăm să alegi un topper mai subțire, cu o densitate mai mare. În acest fel, vei primi un suport confortabil, dar și benefic pentru corp, care te va lăsa să te scufunzi în el doar cât să te simți pe deplin relaxat.

În cazul în care dormi pe spate sau într-o parte, încearcă un topper mediu ca grosime, iar ca densitate, fie scăzută pentru a adăuga un suport moale, sau o densitate mai mare, pentru a adăuga un suport ferm al corpului.

Transmiterea mișcărilor: Suprasaltelele din spumă cu memorie sau cele din latex sunt ideale atunci când dormi cu cineva. Acestea ajută la reducerea trasmiterii mișcării partenerului, ceea ce înseamnă un somn mult mai liniștit.

Căldura corporală: Topperele confecționate din materiale precum spuma cu memorie sau latex, păstrează o temperatură optimă a căldurii corporale pe tot parcursul utilizării. Cele realizate din lână îți oferă o căldură mai mare în anotimpurile reci, iar pe parcursul sezonului cald, acestea reduc umiditatea.

 

Top 5 toppere de saltea in 2021

 

Nr. 1: Topper Saltea Super Ortopedic, Tencel 5 cm

Topper Tencel 2 1O saltea adițională formată dintr-o spumă fermă și ortopedică, care oferă beneficiile unui confort premium. Grün Tech® este o spumă inteligentă, cu o densitate ridicată, silențioasă, care ajută la amortizarea mișcărilor partenerului în timpul somnului. Tencelul este un textil creat pentru a fi rezistent, pentru a absorbi umiditatea și pentru a oferi relaxare deplină atunci când este atins. În plus, acest topper, fiind conceput în urma consultării cu medici ortopezi, îți oferă o poziție corespunzătoare pentru corp.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

 

 

Nr. 2: Topper Memosan Ultimo Roll-Up 3+2 Dormeo

memosan ultimo roll up 3 2 08Un topper care oferă garanția unui suport ideal, dar și confortabil pe timpul somnului. Creează un mediu optim pentru dormit, fiind compus dintr-un nucleu de 3 cm realizat din spumă de înaltă calitate Ecocell®, un strat de 2 cm din spumă cu memorie și proprietăți termo-reglatoare. Este un produs ideal pentru sănătatea ta fizică și psihică.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 3: Saltea suplimentară Bio Pillow Top, 6 cm

pilow ecofair web nov.2014 1Un topper ideal când vine vorba de suportul corect al corpului nostru în timpul somnului. Cu un grad de fermitate ridicat, acest topper reușește să ofere un plus de confort prin intermediul materialelor din care este confecționat. Este perfectă atât pentru aplicarea pe pat, cât și pentru aplicarea pe o canapea.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

 

Nr. 4: Saltea suplimentară Pillow Top Memory Gel 4 cm

piolow top memory web 1Flexibilitatea și elasticitatea naturală a Memory Gel reușește să îți ofere atât confort, cât și suportul ortopedic necesar. Spuma Memory Gel se mulează în funcție de poziția în care dormi, astfel încât, vei simți cum întreg corpul se relaxează, deoarece aceasta ținetește spre eliberarea punctelor de presiune.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

 

Nr. 5: Topper Sleepy, Silver Stress Zero NEW, 7 cm

topper 5Pentru a îmbunătăți suprafața pe care dormi, acest topper din spumă poliuretanică, îți oferă fermitate și o senzație descrisă de confort. Husa este detașabilă, astfel că, vei reuși să întreții acest produs în cele mai favorabile condiții pentru o longevitate cât mai mare.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

 

Dacă ai parcurs toate informațiile până aici, suntem siguri că vei reuși să alegi topperul perfect pentru nevoile tale.