Sportul a devenit un aspect foarte important în viața noastră de acum, deoarece nu mai reprezintă doar o alegere a oamenilor care își doresc un corp bine format și puternic, ci reprezintă o necesitate pentru noi toți, din punct de vedere al sănătății. Tehnologia a dezvoltat multe locuri de muncă determinate de sedentarism, așa că, singurul mod prin care ne putem menține activi, energici și sănătoși, este să includem puțină mișcare în rutina noastră zilnică.

cel mai bun stepper

Probabil și pentru tine este destul de greu să ajungi la sală sau să alergi în parc. Fie din lipsă de timp, fie din comoditate, fie pentru că te simți vulnerabil în fața oamenilor atunci când te antrenezi, însă acum te poți bucura de o mișcare profesională chiar la tine acasă.

 

Top 3 steppere in functie de buget

 

Stepper MS500 Alb/Roz Domyos 

stepper decathlonAcest stepper este ideal pentru persoanele care își doresc pur și simplu puțină mișcare acasă. Este mic și practic și poate fi depozitat ușor. Acest stepper targetează mușchii din zona inferioară a corpului, dar și abdomenul, în plus, este prevăzut cu elastice pentru tonifierea brațelor. Stepperul este prevăzut cu picioare antiderapante și pedale cu suprafață aderentă, pentru un antrenament fluid.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

Stepper lateral HMS Twist S3033

stepper emagUn stepper care vă permite și efectuarea exercițiilor oblic, la stânga și dreapta. Astfel, nivelul de dificultate crește, mușchii se antrenează mai bine iar rezultatele vor fi mai rapid vizibile. Este creat dintr-un material calitativ, de lungă durată și este prevăzut cu un calculator inovator ce măsoară cele mai importante funcții din antrenament.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

PROGRESSIVE UltraFit PRO

stepper3Un aparat revoluționar, ce se poate conecta cu smartphone-ul tău unde poți monitoriza și stoca toate antrenamentele tale. Este prevăzut cu un sistem hidraulic de amortizare a șocurilor, fapt ce îl face ideal și pentru persoanele mai sensibile în zona articulațiilor de la picioare.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

Cum alegi cel mai bun stepper? Ghidul tău de achiziție

 

Acum, pe piață, sunt disponibile zeci de modele diferite de steppere, care mai mult sau mai puțin fac același lucru, însă în moduri diferite, în timpi diferiți și cu funcții diferite. Atunci când faci sport, unul dintre cele mai importante lucruri este să îl faci corespunzător, astfel încât să nu deteriorezi diferite elemente din corpul tău precum coloana, articulațiile etc. În ghidul nostru de achiziție te vom ghida așadar, cum să alegi cel mai bun stepper pentru tine.

Dimensiunea – când vorbim despre un nou aparat de sport pe care să îl folosim acasă, deseori ne preocupăm și de spațiul pe care acesta îl ocupă. Din acest punct de vedere, poți alege liniștit aproape orice mini-stepper, căci toate sunt destinate sportului acasă. Acestea au dimensiuni mici, imită urcatul treptelor reale și se depozitează ușor în orice încăpere, fără a deranja vizual.

Tipurile de exerciții suportate – da, stepperul imită urcatul treptelor din viața reală, însă există anumite steppere care cresc gradul de dificultate al acestei activități prin mișcări oblice sau laterale. În plus, există steppere ce includ sau au incorporate benzi pentru tonifierea brațelor, așa că, dacă îți dorești să atingi mai multe grupe de mușchi, alege un astfel de stepper ușor mai complex.afisaj

Afișaj electronic – aproape toate stepperele moderne sunt prevăzute acum cu un ecran electronic ce înregistrează și afișează diferite funcții destul de importante pentru monitorizarea antrenamentului precum timpul, numărul de pași efectuați, ritmul cardiac, numărul de calorii arse și așa mai departe. În funcție de bugetul disponibil, ai grijă să alegi un stepper care afișează toate funcțiile pe care le dorești.

Există de asemenea, steppere ce pot fi conectate prin bluetooth la diverse aplicații gratuite care nu doar monitorizează, ci și arhivează antrenamentele pentru a evalua performanțele în timp.

Greutatea – un aspect important de luat în considerare, pentru o utilizare de lungă durată, este greutatea maximă suportată. Unele steppere sunt potrivite doar pentru 100 kg, pe când altele suportă 120 kg+.

Nivelul de dificultate – în acest sens, îți recomandăm să îți orientezi achiziția către un stepper care permite reglarea dificultății, asemenea vitezelor de la bicicletă. E important ca în timp, să crești dificultatea pentru a solicita mai puternic grupele de mușchi vizate.

Cu aceste informații în minte, îți va fi mult mai ușor acum să iei decizia corectă și să alegi cel mai bun stepper pentru antrenamentele tale.

 

Top 5 cele mai bune steppere

 

Nr. 1: Mini stepper Kondition SS 058 

stepper emag2Acest mini stepper este ideal pentru antrenamentele tale de acasă, indiferent de vremea de afară. Este calitativ, prevăzut cu două amortizoare hidraulice care asigură un nivel ridicat de rezistență. Are corzi elastice, iar greutatea maximă admisă este de 100 kg.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 2: Stepper MS120

stepper dec2Acest stepper este de mici dimensiuni și poate fi depozitat oriunde în casă, fără a deranja estetic. Este prevăzut cu picioare antiderapante și pedale cu aderență, pentru o siguranță sporită în timpul antrenamentelor. Lucrează atât mușchii picioarelor, cât și cei abdominali și brațele, fiind prevăzut cu maner.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 3: Stepper Galaxy Step

stepper galaxyAcest stepper permite și efectuarea exercițiilor oblic, stânga-dreapta. În plus, acesta vine cu un afișaj electronic ce monitorizează cele mai importante funcții ale unui antrenament si se poate conecta prin bluetooth la telefon prin aplicatia gratuita Fitshow. Este potrivit oricărui nivel de antrenament, însă nu este prevăzut cu corzi pentru tonifierea brațelor.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 4: PROGRESSIVE UltraFit PRO

stepper progCel mai bun stepper din punct de vedere raport calitate-preț. Este construit din materiale rezistente și calitative, dar mai mult, are integrat un soft ce permite conectarea aparatului la smartphone prin bluetooth.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

Nr. 5: Stepper cu manere HMS S3085

stepper emag3Un stepper bun din punct de vedere raport calitate-preț. Este construit din materiale rezistente și calitative cu doua brate mobile ce ofera functia de antrenament in plan oblic.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

.