Samsung a uimit la inceputul acestei luni cu noile sale modele de smartphone lansate, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge. Design fabulos, modern, specificatii de top cu procesoare super performante, camere foto foarte bune, insa pe langa toate acestea preturile acestor noi telefoane dau batai de cap multora mai ales ca majoritatea magazinelor afiseaza cam acelasi pret pentru mai toate modelele, indiferemt de capacitate sau culoare, dar in schimb unele se diferentiaza prin alte lucruri facand oferte extrem de atractive tinand cont de faptul ca oricum esti dispus sa cumperi unul dintre noile Galaxy-uri, de aceea te invit sa verifici mai jos cele mai atragatoare oferte.

Cele mai bune oferte pentru Samsung Galaxy S6:

  • eMAG – cel mai mare retailer online de la noi a introdus recent o oferta extrem de tentanta pentru noul S6, astfel daca iti comanzi pana pe 17 aprilie un Galaxy S6 vei primi cadou un incarcator wireless Samsung (valoare estimativa ~300 lei).
  • MarketOnline – unul dintre cele mai vechi magazine online ofera clientilor un pret foarte bun dar si un cadou ce consta intr-un capac de protectie pentru Galaxy S6 in valoare de 89 lei.
  • evoMAG – un magazin renumit in special pentru oferta sa de dispozitive mobile. Pretul lui Galaxy S6 aici este unul un pic mai mare fata de restul magazinelor si din pacate nu am observat nici o oferta atractiva cu vre-un produs cadou, insa merita de retinut ca e posibil ca pretul sa scada si sa apara o oferta atragatoare in perioada ce urmeaza.
  • Altex – probabil cel mai cunoscut magazin de retail din Romania. In versiunea sa online, Altex.ro ofera un pret bun pentru Galaxy S6, dar deocamdata nici un cadou. Totusi, cum am spus mai sus, pretul este unul foarte bun.

  • Vodafone – preturile la unul dintre cei mai mari operatori pentru Samsung Galaxy S6 pleaca de la 268 de euro (cu abonament).
  • Orange – aici preturile variaza foarte mult datorita faptului ca poti achizitiona noul Galaxy S6 cu abonament si in functie de tipul acestuia si perioada contractuala pretul difera. La liber pretul este similar cu cel de la eMAG (la fel si cadoul care este tot un incarcator wireless Samsung).

GalaxyS6Ieftin