Este de la sine înțeles că unul dintre cele mai avantajoase lucruri atunci când stai la casă este spațiul exterior de care tu și familia ta puteți profita din plin. O grădină sau o curte, fie ele de orice dimensiuni, atunci când sunt amenajate și îngrijite în mod corespunzător, pot să îți ofere cadrul perfect pentru cele mai reconfortante momente. Dacă vrei și tu să ai un spațiu de care să te folosești în scopuri recreative, atunci câteva idei în acest sens îți vor fi de mare folos.

Pentru a te bucura de timpul petrecut afară pentru o perioadă cât mai lungă, atunci ar fi bine să te orientezi spre achiziționarea unui pavilion. Acesta nu numai că va oferi umbră, dar va oferi și protecție în cazul unor condiții meteorologice neașteptate. În acest fel, îți poți continua activitatea fără probleme. O astfel de investiție, în confortul casei tale, necesită ca tu să te informezi cu privire la cea mai bună opțiune, care să răspundă nevoilor tale, dar care să se și plieze pe bugetul pe care îl ai. În continuare, te invităm să descoperi mai multe informații despre modul în care poți alege pavilionul ideal pentru spațiul exterior.

 

Cum alegi cel mai bun pavilion?

Într-o astfel de achiziție, trebuie să ții cont în primul și primul rând de aspecte ce țin de grădina sau curtea ta, cum ar fi suprafața pe care o dorești acoperită. Mai apoi, te vei orienta spre aspecte ce țin de produs, precum materialul din care este confecționat, ce fel de structură are, designul și așa mai departe.

Cunoscând cât mai multe informații îți va fi mult mai ușor să iei o decizie, iar aceasta să fie și cea potrivită pentru tine. Pe piață există momentan numeroase oferte, care toate pot părea în avantajul tău, însă cu cât cunoști mai multe detalii despre aceste produse, cu atât vei ajunge la unul care să reprezinte pentru tine cel mai bun raport calitate – preț. În continuare, am punctat cele mai importante aspecte, care te vor ghida spre cea mai bună achiziție când vine vorba de alegerea celui mai bun pavilion de grădină.

Structura pavilionului

In funcție de ceea ce ai nevoie, sau de preferințele tale, aici ai posibilitatea de a alege între două opțiuni.

Pavilion cu structură ușoară: acestea sunt o variantă ideală în cazul în care ești în căutarea unui produs care să îți ofere oportunitatea de a-ți continua activitățile exterioare, fie că plouă sau soarele este mult prea puternic. Unul dintre avantajele cele mai mari este faptul că acestea sunt ușoare din punct de vedere al greutății, astfel că, dacă vei dori să îl iei cu tine, într-o excursie, poți face acest lucru fără probleme. În plus, acest lucru înseamnă că priveliștea în curte sau grădină nu trebuie să fie blocată în permanență de un pavilion, deoarece se instalează într-un mod foarte rapid și ușor.

Pavilion cu structură robustă: în cazul în care ești pregătit să faci o alegere pe termen lung în curtea sau grădina ta, atunci poți opta pentru această variantă. Datorită structurii, acest pavilion se comportă foarte bine în timp, indiferent de condițiile meteorologice. Înainte de a opta pentru acest model, este important să fii sigur de zona în care vei dori să îl amplasezi. Unul dintre minusuri este prețul mai ridicat față de cel cu structură ușoară.

Dimensiuni

Există o mulțime de modele, fiecare corespunzând pentru un anumit perimetru. Ia în considerare spațiul de care dispui, astfel încât să se încadreze bine. Pentru a lua o decizie în privința dimensiunii, gândește-te la capacitatea de care ai vrea să dispună. Dacă îți propui să petreci cât mai multe zile în curte, în compania familiei și a celor apropiați, atunci te poți orienta spre un model mai mare, de 3 x 4,5 m sau de 3 x 6 m. În cazul în care dorești să păstrezi spațiul cât mai intim, atunci cu pavilion de dimensiuni mici, de 2 x 2 m, va fi mai mult decât suficient.

Greutate

Dacă îți dorești un pavilion cât mai stabil, atunci trebuie să alegi un model care are o greutate mai mare. Acest lucru înseamnă și că îți va oferi o rezistență mai mare în timp și te va feri mai bine în cazul unor ploi. Dacă vrei ca pavilionul să fie portabil, trebuie să te gândești ca acesta să fie ușor, astfel încât să nu întâmpini probleme la demontare, montare și transport.

Material structură

și aici ai posibilitatea de a alege materialul din care este confecționat. Marea majoritate a pavilioanelor sunt realizate din lemn și metale. În cazul primei opțiuni, cele mai frecvente sunt pavilioanele realizate pe comandă, care sunt poziționate permanent în curte. În cazul în care dorești un pavilion pe structură de metal, cum ar fi oțel, fier forjat sau aluminiu, vei avea parte de o alegere mai rezistentă, care se păstrează foarte bine în timp.

Materialul copertinei

Principalul scop al copertinei este de a oferi protecție, de aceea, materialul din care este realizat este foarte important. În primul rând, trebuie să te ferească de ploi și de razele puternice ale soarelui, astfel că, materialul trebuie să fie impermeabil, și să ofere protecție UV. Varietatea materialelor este largă, așa că poți opta pentru unul dintre cele mai cunoscute, cum ar fi poliester, polietilenă sau vinil.

Design

Nu în ultimul rând, dacă vrei să păstrezi un aspect vizual plăcut în curtea sau grădina ta, orientează-te după un pavilion care să se încadreze armonios în spațiu.

 

Cele mai recomandate pavilioane

 

1. Pavilion EGO-Round

pavilion emag3diametru 3.5 m, include pereți laterali: atunci când îți dorești un confort premium la tine în curte, această opțiune este alegerea ideală. Este un produs care se amplasează foarte ușor și rapid și îți oferă o stabilitate foarte bună datorită structurii din oțel. Acoperirea cu vopsea pudră face ca acest produs să fie protejat împotriva ruginii.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

2. Pavilion de grădină bej

pavilion emag2pereți laterali cu fermoare: un produs ideal atunci când îți dorești să ai suficient spațiu și pentru invitații tăi. Are o structură metalică, ceea ce înseamnă o stabilitate mai mare, iar pereții laterali ai pavilionului pot fi deschiși sau închiși cu fermoar. Designul acestui pavilion este unul care va complimenta curtea, căci se integrează cu ușurință în peisaj.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

3. Pavilon culoare atracit

pavilion vivrecu un design clasic, acest model este ideal pentru timpul pe care dorești să îl petreci în aer liber, dar în același timp să fii protejat. Datorită copertinei realizate din poliester cu înveliș PA, acest pavilion protejează eficient împotriva razelor UV. Are o structură de oțel dur, ceea ce înseamnă că nu este predispus la apariția ruginii.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

4. Pavilion vișiniu, impermeabil, trapă, rezistent UV

pavilion emageste o alegere ideală în cazul în care dispui de un buget mai mic. Copertina a fost concepută astfel încât să nu acumuleze căldura în interior și să ofere în același timp o protecție foarte bună în cazul condițiilor meteorologice nefavorabile.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

5. Outsunny Pavilion Gazebo pentru grădină Alb din Metal

 

pavilion5acest produs îți oferă un raport calitate – preț foarte bun și este perfect pentru a crea un spațiu umbrit, în care să petreci timpul liber. Are o structură solidă, din metal și este foarte ușor de manevrat

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

.