Dacă ești genul de persoană organizată, suntem siguri că îți place să ai și casa ”lună și bec”. Nimic nu se compară cu sentimentul acela în care fiecare lucru este pus la locul lui, iar tu poți să te relaxezi în confortul propriei locuințe, într-un spațiu curat și fresh. Dar, înainte de orice relaxare, trebuie să ne ocupăm de întreținerea și curățarea acestuia.l rezerva mop cap rotativ leifheit clean twist ergo plasticmicrofibra

Pentru a menține un spațiu cât mai curat, trebuie să îți dedici un timp special pentru mentenanța acestuia. Știm că un program încărcat poate de multe ori să stea în calea curățeniei, însă atunci când ai parte de produsele potrivite, o să îți dai seama că treaba merge mult mai repede, cu un efort minim din partea ta. Mopul este unul dintre aceste produse care nu trebuie să lipsească din casă. Fiindcă pe piață există o varietate atât de mare de modele, descoperă în continuare care este mopul rotativ potrivit pentru tine, astfel încât să facilitezi procesul de curățenie din toate punctele de vedere.

 

Trei modele de mop rotativ în funcție de buget

 

1. Set curățenie Kring AMBER

moprotativ1acest set este compus dintr-o găleată cu roți, o centrifugă inox turbo, un dozator pentru detergentul lichid și 2 rezerve pentru mop, realizate din microfibră superabsorbantă. Acest mop este ideal deparece reușește să patrundă în spațiile mai greu accesibile și este foarte simplu de utilizat.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

2. Mop rotativ Easy Clean

0019 vn grh lv 04 1acest produs a fost conceput special pentru ca tu să depui cât mai puțin efort în procesul de curățenie. Este compus dintr-un cap rotativ, conceput din microfibre super-absorbante și o găleată încăpătoare. Unul dintre marile plusuri este faptul că poți roti capul mopului în diferite unghiuri, iar în acest mod vei putea acces în spațiile care se întrețin mai greu.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

3. Set curățenie Vileda Easy Wring Ultramat

moprotativ3dacă îți dorești un produs premium pentru întreținerea locuinței, atunci acesta este potrivit pentru tine. Mopul acestui set este format din microfibre, iar datorită faptului că sub are striații, reușește să creeze o presiune care va ajuta pentru o curățare în profunzime.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum alegi mopul rotativ potrivit nevoilor tale – Ghidul achiziției ideale

Capul mopului rotativ: este important să te gândești la suprafețele pe care le vei avea de curățaț la tine acasă. Dacă dispui de mai multe spații colțuroase, atunci cu siguranță te va ajuta un cap de mop cât mai flexibil, care să reușeșască să pătrundă în acest spații.

Pentru o curățare ca la carte, se recomandă alegerea unui mop realizat din material de microfibră, deoarece acesta se păstrează bine în timp și reușește să înlăture foarte bine murdăria.

Un alt aspect esențial este opțiunea de a schimba capul mopului. Dacă nu vrei să schimbi de fiecare dată întreg setul, atunci orietează-te după un model care îți permite să înlocuiești capul mopuluil.set pentru curatenie vileda easy wring clean turbo 8825234456606

Găleata: cu cât găleata are o capacitate mai mare, cu atât veți reuși să cureți o suprafață mai mare, fără să fie nevoie să schimbi apa de mai multe ori. Vei observa că gălețile au diverse dimensiuni, așa că vei găsi cu măsuri cuprinse între 5 și 10 litri, astfel că vei putea să o alegi pe cea potrivită nevoilor tale.

Dacă spre exemplu ai un spațiu mic de curățat, atunci o găleată de 5 litri va fi suficientă pentru a reuși să îți faci treaba bine.

Stoarcerea mopului: chiar și acest domeniu a evoluat foarte mult, astfel că, vei putea alege sistemul de stoarcere dintre trei modele, și anume cel clasic, cu rolă sau cu pedală. Oricare dintre acestea poate să fie potrivit, atât timp cât alegi unul care utilizează forța centrifugă, deoarece în acest fel vei avea parte de o mai bună eficiență.

Accesorii: dacă alegi varianta unui set, atunci vei beneficia de toate accesoriile de care ai nevoie în acest sens. Marele avantaj e că piesele dintr-un set sunt 100% compatibile, astfel că nu vei întâmpina probleme de genul în care mopul nu se potrivește în sistemul de stoarcere.

 

Top mopuri rotative recomandate

 

1. Set curățenie Vileda Easy Wring Ultramat

mop 4acest set este extrem de performant și te ajută să ai o locuință mereu curată. Este compus din materiale de înaltă calitate, iar unul dintre marele avantaje este faptul că mpul Ultramax se poate curăța în mașina de spălat. În plus, vei primi un set complet, format dintr-o găleată, un mop și o coadă telescopică.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

2. Set curățenie Aloshop Mop rotativ

0019 mopul rotativ cu galeata grunberg gr418acest set îmbină perfect confortul cu eficiența, și îți oferă un set complet care să te ajute până și în spațiile care sunt greu accesibile pentru a le curăța. Marele plus este faptul că mopul este compus din microfibre albe, astfel încât reușește să colecteze și particulele mici.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Mop rotativ Top-shop.ro

quantum blackpentru o curețenie în profunzime, cu un produs care să fie foarte accesibil la preț, acest mop este alegerea perfectă. Microfibra din care este format capul mopului este absorbantă, astfel că, reușete să curețe orice suprafață și orice formă de murdărie.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

4. Set curățenie Kring Amber

moprotativ1dacă nu îți dorești să investești o sumă considerabilă, atunci să știi că acest mop își face treaba foarte bine. Acest set îți oferă posibilitatea de a stoarce mopul foarte bine cu un efort minim, datorită sistemului de centrifugă inox turbo, care datorită sistemului de accelerare, poate crește viteza de până la patru ori.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

5. Set curățenie Vileda Easy Wring Turbo

mop5dacă nu îți dorești să investești o sumă considerabilă, atunci să știi că acest mop își face treaba foarte bine. Acest set îți oferă posibilitatea de a stoarce mopul foarte bine cu un efort minim, datorită sistemului de centrifugă inox turbo, care datorită sistemului de accelerare, poate crește viteza de până la patru ori.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

Acum că știi toate aceste informații, sperăm că vei reuși să alegi mai ușor produsul care te va ajuta să întreții locuința curată.