În bucătărie se conturează cele mai delicioase și savuroase experiențe culinare. Diversele rețete ne permit să cunoaștem fel și fel de arome, pe care mai apoi, să le împărtășim cu cei dragi. Uneori, lipsa de spațiu sau de timp pot sta în calea gătitului, însă atunci când ai alături electrocasnicele potrivite, treaba ta devine mult mai ușoară și vei reuși astfel să te bucuri de tot procesul.

Dacă ți-ai propus să experimentezi mai mult, însă nu dispui de un spațiu prea mare la tine acasă, îți recomandăm să alegi un cuptor electric mic. Acesta este o alternativă foarte bună a cuptorului electric deoarece ocupă mai puțin spațiu și poate fi la fel de eficient. O altă întrebuințare a acestuia este de a-l folosi alternativ cu cuptorul normal atunci când gătești mai multe feluri de mâncare. Există numeroase modele din care poți alege, iar pentru a te ghida spre decizia bună, ți-am pregătit câteva informații și recomandări.

 

Trei modele de cuptor electric mic în funcție de buget

 

Cuptor electric Floria-2898

cuptor floriacapacitate 38 Litri, Putere 1500W, Grătar: un model care are o temperatură reglabilă de până la 320 grade C, care are un grătar cromat și vine la pachet cu o tavă pe care o poți utiliza pentru diferite rețete. Are o putere de 1500 W și o alimentare între 220-240 V.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

Cuptor electric ECG ET 20482

cuptor ecg48 L, 200 W, oțel inoxidabil, grill, ventilator conceție: acest cuptor îți permite setarea temperaturi optime pentru tine, între 100 grade C și 230 grade C, cu patru moduri de setare pentru cuptor și funcția de rotisor. Electrocasnicul îți oferă și câteva accesorii de care să te bucuri, precum tavă, grătar și rotisor. Este ușor de întreținut și utilizat, iar prețul este în avantajul tău.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

Cuptor cu convecție Tefal Optimo 19L OF4444834

cuptor tefal240 grade C, 1380W, 19L: cele 6 programe de gătit incorporate, precum funcția de grill, patiserie, Bain Marie și funcția de dezghețare sunt foarte eficiente într-o bucătărie. Are și un temporizator de până la 120 de minute, astfel încât îți poți face toate setările fără să stai cu ochii pe cuptor. Dacă îți dorești să investești într-un produs calitativ, de care să te bucuri cât mai mult, atunci această opțiune este perfectă pentru tine.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

Cum alegi cel mai bun cuptor electric mic în funcție de nevoile tale – Ghid de achiziție

 

Tipul cuptorului electric

în varietatea de produse există trei opțiuni disponibile, și anume cuptor electric mic simplu, cuptor electric mic cu convecție și minicuptor electric cu rotisor. Fiecare variantă poate să fie excelentă, atât timp cât o potrivești cu nevoile tale. De exemplu, cele cu convecție au incorporate ventilatoare, care ajută la o distribuire uniformă a aerului.

Puterea

cu cât puterea este mai ridicată, cu atât vei fi și tu mai eficient în bucătărie. Standardul de putere este cuprins între 1200 și 2000 W, iar cu cât acest indice este mai ridicat, cu atât vei reuși și tu să îți faci mai rapid treaba în bucătărie.

Temperatura

cu siguranță ai văzut și tu multe rețete pe care ai vrea să le prepari, care îți impun o anumită temperatură în gătire. Dacă vrei să știi că nu te veicuptor klar bloca niciodată în acest aspect, atunci alege un cuptor electric mic cu un grad al temperaturii cât mai ridicat. Majoritatea modelelor au o temperatură care atinge un maxim de 230 grade C.

Spațiul de gătit

Gândește-te pentru câte persoane gătești și cum vei utiliza spațiul. Pentru a nu întâmpina probleme la acest capitol, încearcă să găsești un cuptor care să îți ofere o capacitate de 40-45 L, astfel încât să știi că îți poți pune în aplicare rețetele fără probleme.

Garanția produsului

un produs bun va rezista în timp, însă este important să te asiguri de garanția cuptorului electric mic pe care dorești să îl achiziționezi. Ca punct de reper, să știi că majoritatea garanțiilor pentru aceste electrocasnice asigură produsul pentru 24 de luni. Pentru a te asigura și tu de durabilitatea produsului, încearcă să alegi un cuptor din materiale de înaltă calitate.

 

Top recomandări cuptor electric mic

 

1. Cuptor cu convecție Tefal Optimo 19L OF4444834

cuptor tefal240 grade C, 1380W, 19L: dacă îți dorești o flexibilitate în procesul de gătire, atunci te vei bucura de acest model deoarece are incluse 6 programe din care îl poți alege pe cel care ți se potrivește. Tipul de gătire îl poți seta pe grill, convecție, coacere, Bain Marie sau dezghețare. Este o investiție rentabilă pentru un produs atât de calitativ.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

2. Cuptor electric Taurus Horizon 20

taurus1380W, 20 L, 3 funcții, 4 rezistențe inox: în cazul acestui model, temperatura este reglabilă între 100 și 250 grade C, ceea ce înseamnă că față de alte modele, vei putea găti la temperaturi mai ridicate. Raportul calitate – preț este foarte bun, iar cele trei funcții incorporate, de gătit tradițional, copt și gratinat, îți permit mai multă flexibilitate în alegerea rețetelor.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

3. Cuptor electriv ECG ET 20482

cuptor ecg48 L, 200 W, oțel inoxidabil, grill, ventilator conceție: acest model dispune de 4 setări, și anume încălzire de sus, de jos, de sus și de jos și oprit. Are funcție de rotisor detașabil și un buton de unde poți controla modul de convecție sau rotisor.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

4. Cuptor electric, capacitate mare 32 Litri, 1500 W

cuptor zilanTimer, Grătar: pentru un buget mai redus, acest cuptor reprezintă o variantă excelentă. Atinge o temperatură de 250 grade C și are un timer pe care îl poți seta în funcție de nevoile tale. Acesta vine la pachet și cu o tavă dreptunghiulară și o tavă grătar.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

5. Cuptor electric Floria-2898

cuptor floriacapacitate 38 Litri, Putere 1500W, Grătar: un model care are o temperatură reglabilă de până la 320 grade C, care are un grătar cromat și vine la pachet cu o tavă pe care o poți utiliza pentru diferite rețete. Are o putere de 1500 W și o alimentare între 220-240 V.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

Sperăm că ai găsit utile recomandările și informațiile pe care le-am pregătit, iar acum vei putea să iei o decizie corectă pentru achiziționarea celui mai bun cuptor electric mic.