In ziua de azi cand viata este atat de agitata, cand muncim mai mult, cand suntem tot timpul pe fuga, cand nu ne vedem capul de treburi si uitam ca mai trebuie sa avem grija si de cei dragi noua, avem la indemana telefonul. E drept ca nici la telefon nu mai zabovim cu cei dragi ca in alti ani cand ne bucuram de primele minute nelimitate incluse, dar macar sa aflam noutatile si le uram un gand bun celor dragi.

Odata cu dezvoltarea tehnologica a trebuit sa facem pasul in fata si noi, astfel ca daca pana nu demult era un copil cu un telefon mobil ni se parea un pic ciudat, acum e ceva normal. Le oferim telefoane pentru acelasi lucru expus mai sus, sa afla noutatile si sa le spunem un gand bun atunci cand nu putem fi alaturi de ei.

Cum tehnologia a evoluat si cum telefoanele sunt acum din ce in ce mai mari, dar cum ii fac si dependenti pe cei mici de ele unii producatori au gasit de cuviinta sa imbina utilul cu placutul intr-un mod inovativ. Astfel au aparut si primele ceasuri inteligente destinate copiilor care dispun de GPS integrat, functie de telefon, aplicatii, butoane pentru apeluri SOS de urgente si multe altele.

Dintre toate zecile, sutele de ceasuri inteligente aflate pe piata la ora actuala probabil e destul de greu sa te hotarasti asupra unui model care sa indeplineasca si cerintele tale ca parinte, dar si pe cele ale copilului, in plus de asta trebuie sa aibe si un pret bun.

Din punctul meu de vedere exista momentan o singura solutie viabila daca aveti copii si vreti sa-i stiti in siguranta:

Vonino KidsWatch S2

vonino-kidswatch-s2

 

Vezi detalii si pret

Este fara indoiala cea mai buna varianta disponibila la ora actuala pe piata din Romania. O sa si specific de ce. In primul rand datorita faptului ca ara integrat GPS cu localizare GPRS (de la SIM-ul Orange cu care vine dotat). Parintii au la dispozitie o aplicatie (Vonino Family Tracker) cu ajutorul careia puteti urmari traseul micutului oriunde de pe smartphone-ul vostru. Acest ceas vine la pachet cu un SIM Orange Junior (90 de zile minute nelimitate cu 3 numere preferentiale). Un alt atu puternic este butonul de SOS disponibil pe ceas, odata ce este apasat acesta va suna direct la unul din numerele preferentiale stabilite. Zonele de siguranta pot fi setate ca o bariera ce odata depasita sa fiti notificati.

In plus de asta, ceasul este usor, poate fi comandat in doua culori (electric blue sau baby pink) si nu in ultimul rand, este compatibil cu Android si iOS. Iar pretul este unul excelent.