La vârsta lor fragedă, sunt multe lucruri pe care bebelușii nu le pot face singuri, așa cum este și firesc. Unul dintre aceste lucruri este și suflatul nasului pentru a elimina mucusul care de cele mai multe ori înfundă nasul și creează un mare disconfort.

cel mai bun aspirator nazal

Chiar dacă ești alături de ei cu un șervețel sau o batistă, cei mici nu cunosc reflexul de a împinge aerul pe nas astfel încât să elimine mucusul, așadar în ajutorul părinților vin aspiratoarele nazale care, în doar 30 de secunde pot curăța eficient nasul celor mici.

 

Top 3 cele mai recomandate aspiratoare nazale

 

1. Aspirator nazal electric Nosiboo Pro

aparat nazal nosibooAcest aspirator nazal a fost dezvoltat împreună cu medici ORL pentru a obține cele mai bune rezultate. Este un dispozitiv medical alimentat electric, cu o putere reglabilă, astfel încât să fie potrivit pentru orice copil. Are un capăt din plastic, acoperit cu un vârf de silicon pentru a nu irita mucoasa nazală.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

2. Aspirator nazal Nip 37074

aspirator nazal nipUn aspirator nazal manual din cauciuc, cu putere mare de sucție. Acest aparat este manual, fiind confecționat din propilenă cu vârf de aspirație rotunjit, pentru a asigura confortul celor mici în utilizare. Este foarte ușor de igienizat chiar și în mașina de spălat și nu conține BPA.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Aspirator nazal Nanny Electric

aspirator nazal nanny electricAcest aspirator electric funcționează cu baterii, dar și cu adaptor. Vine cu două modele de sonde, un cap de aspirare cronică recomandat utilizării zilnice care curăță în profunzime cavitatea nazală, și un cap cu vârf de silicon, recomandat pentru secrețiile moi.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

Ghid de achiziție pentru cel mai bun aspirator nazal

 

Există o diversitate mare de aspiratoare nazale pe piață, iar ca preț, majoritatea sunt extrem de accesibile. Deși acestea se folosesc pentru simplul proces de suflu al nasului, există și aspiratoare mai performante care pot fi folosite în reglarea diferitelor afecțiuni nazale. Citește articolul nostru în continuare pentru a afla cum alegi cel mai bun aspirator nazal pentru micuțul tău.

Tipul de aspirator nazal

Există diverse tipuri de aspiratoare nazale care, folosesc diferite metode de extragere a mucusului

Aspirator manual, tip pară – aceasta este probabil și cea mai ieftină variantă existentă. Este confecționat din cauciuc și are o pompă în formă de pară. Atunci când se strânge para se eliberează aerul, iar odată introdusă în nas, este necesar să eliberezi para. Aceasta va trage aer pentru a se umple și astfel va absorbi și mucoasa din nasul celor mici. În cazul acestor aspiratoare, trebuie să alegi cu grijă astfel încât acestea să poată fi dezinfectate și igienizate corespunzător.

Aspirator nazal cu aspirație umană – acest aparat implică și efortul părintelui în extracția mucoasei. Unul dintre capele este introdus în cavitatea nazală a celor mici, iar celălalt capăt va fi introdus în gura părintelui, pentru a ajuta la tragerea mucoasei. Chiar dacă nu sună plăcut, fii liniștit căci secrețiile nu ajung în gura părintelui, ci într-un rezervor special plasat pe tubul aparatului.

Aspirator nazal electric – acest aspirator este printre cele mai preferate deoarece nu implică efortul părinților și este extrem de ușor de utilizat. Se introduce capătul de extracție în nasul micuțului, se acționează butonul de pornire și aspiratorul începe să elimine mucoasa deranjantă. Este ideală pentru curățarea în profunzime a cavității nazale.

Igienizare

Un aspect foarte important de care trebuie să ținem cont atunci când alegem cel mai bun aspirator nazal. Curățarea lui în profunzime este extrem necesară pentru a preveni riscul de apariție a unor infecții nedorite. Da, există și aspiratoare nazale care nu pot fi dezinfectate așa cum ar trebui, așadar, verifică acest lucru înainte de achiziție.

Zgomot

Cei mici pot fi destul de sensibili și se pot speria la aparaturi care exercită un zgomot prea mare. Dacă este și cazul copilului tău, atunci îți recomandăm un aspirator manual sau cu aspirație umană, pentru a elimina factorul de zgomot, însă există și aparate electrice cu zgomot extrem de redus.

 

Top 5 cele mai bune aspiratoare nazale

 

1. Aspirator nazal electric Nosiboo Pro

cele mai bune aspiratoare nazaleUnul dintre cele mai performante aspiratoare nazale, dezvoltat împreună cu medici ORL pentru a asigura calitatea și pentru a obține cele mai bune rezultate în siguranță. Este un aspirator nazal electric, foarte ușor de curățat, confecționat din materiale sigure, cu putere de sucțiune ajustabilă în funcție de vârsta copilului.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

2. Aspirator nazal electric Tomydoo – Mineral

Aspirator nazal electric Tomydoo Mineral 126495 3Datorită vârfului de silicon, acest aparat este și eficient, dar și delicat cu nasul micuțului tău. Aspirația durează doar câteva secunde, iar nasul rămâne curat, liber de secreții. Acest aparat se igienizează ușor și este recomandată curățarea lui după fiecare utilizare. Funcționează cu baterii, deci este foarte fiabil în utilizare.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Aspirator nazal Nanny Electric

aspirator nazal nanny electricAcest aparat vine cu două tipuri de sonde, una pentru aspirare cronică, unde se recomandă utilizarea zilnică, iar una cu vârf de silicon, care se recomandă pentru secrețiile moi. Este un aspirator nazal electric, funcționează și cu baterii, dar și cu adaptor, este de mici dimensiuni și este ideal pentru curățarea nasului copilului tău.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

4. Haxe – Aspirator nazal electric cu melodii, funcționează pe baterii

ASPIRATOR2Micuțul tău nu va face diferența dintre curățarea nasului și joacă, deoarece zgomotul produs de acest aparat electric este acoperit de melodiile specifice vârstei lor pe care le emite. Este un aspirator ce funcționează pe baterii, este simplu de curățat și are vârfuri de silicon pentru confortul celor mici.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Aspirator nazal Nip 37074

aspirator nazal nipUn aspirator nazal manual, tip pară, cu pompă de extracție a secrețiilor nazale a celor mici. Para este creată din cauciuc rezistent cu o putere mare de sucție, iar adaptorul din polipropilenă cu vârf de aspirație rotunjit oferă un tratament blând și nedureros și asigură protecție împotriva rănirii. Se poate curăța chiar și în mașina de spălat și nu conține BPA.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

.