Eram mult prea mici să conștientizăm cât de importante sunt pentru noi orele de educație fizică din școală, însă acum, pe măsură ce am devenit adulți, cu numeroase responsabilități profesionale și familiale, ne dăm seama că a face o activitate fizică, este extrem de important pentru bună starea noastră fizică, dar și psihică.

Totuși, există multe scuze și obstacole care ne împiedică să ne ținem de acest obiectiv al mișcării. Fie sala e prea departe, fie abonamentul lunar e prea costisitor, fie afară plouă sau ninge, fie responsabilitățile profesionale și familiale nu ne oferă timpul necesar.

aparat fitness multifunctional

Un aparat de fitness multifuncțional este pregătit să te ajute să treci peste toate aceste bariere, să-ți ofere motivația necesară, dar și cadrul potrivit în care să te antrenezi chiar la tine acasă, cu performanțe și rezultate demne de efortul depus. Iar pentru că aceste aparate diferă prin funcționalități, grupe de mușchi vizate, dimensiuni și așa mai departe, mai jos îți detaliem un ghid de achiziție care să te ajute să faci cea mai potrivită alegere pentru tine.

CUPRINS:

1. Trei aparate multifuncționale recomandate în funcție de complexitate
2. Cel mai bun aparat de fitness multifuncțional – Ghidul achiziției optime
3. Top cele mai bune aparate fitness multifuncționale

 

Trei aparate multifuncționale recomandate în funcție de complexitate

 

1. PREMIUM – Modul 3 Kinetic System

 

APARAT FITNESS1

Acest aparat este cel mai apropiat cu cele pe care le utilizăm la o sală de fitness, antrenând toate grupele principale de mușchi, de la picioare, abdomen, spate, piept, triceps și umeri. Ca dimensiuni, este ideal pentru apartament sau casă, îți oferă posibilitatea de a diversifica exercițiile și astfel, de a-ți menține motivația la cote înalte. Este un aparat fitness multifuncțional ideal pentru antrenamente mai complexe.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

 

 

 

2. MEDIUM – Aparat multifuncțional FitTronic HG-800

aparate multifunctionale2 hg 526

Acest aparat multifuncțional este ideal pentru diferite tipuri de exerciții, atât cu greutăți suplimentare, cât și fără. Este un aparat creat din oțel, ce suportă o greutate maximă de 150 de kilograme. Cu antrenamente constante, promite rezultate excelente, asemenea celor obținute la sala de fitness. Ca dimensiuni, se încadrează perfect în orice casă, având o lungime de doar 180 cm.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

 

 

3. BUDGET-FRIENDLY – Bancă Bodybuilding 500 Pliabilă și Înclinabilă Domyos 

 

BANCA multifunctionala decathlonUn aparat multifuncțional ideal pentru începători, utilizând în principal greutatea propriului corp. Este o bancă ideală pentru diverse exerciții ce targetează grupe diferite de mușchi. Se pliază în mai puțin de un minut, se poate depozita cu ușurință în orice colț al casei, este construită din materiale calitative, iar clienții sunt foarte mulțumiți de această alegere în raport cu prețul foarte bun.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

 

 

Cel mai bun aparat de fitness multifuncțional – Ghidul achiziției optime

Există numeroase modele disponibile pe piață, care variază în funcție de caracteristici individuale, de dimensiuni, de numărul de stații integrate, grupele de mușchi targetate și așa mai departe. Achiziția este una destul de personală, bazată pe obiectivele tale de mișcare și pe rezultatele ce dorești a fi obținute, însă în acest ghid îți vom detalia cele mai importante aspecte de care să ții cont atunci când alegi cel mai bun aparat de fitness multifuncțional.

Dimensiuni

Acest gen de aparat este destinat locuințelor proprii, așadar, dimensiunea aparatului contează mult în alegere, deoarece trebuie să-și găsească spațiul potrivit în casa ta. Vestea bună este că există aparate de mici dimensiuni, precum băncile de bodybuilding, dar și aparate mai complexe și astfel mai mari, care îți oferă prilejul de a exersa mai multe grupe de mușchi. Dacă spațiul este limitat în casa ta, poți opta pentru aparatele pliabile, care se strâng ușor și pot fi depozitate chiar și în cele mai restrânse spații.

Greutate maximă și rezistență

Vei vedea că fiecare aparat de fitness multifuncțional menționează în descrierea tehnică numărul de kilograme maxim suportat. De cele mai multe ori, acest număr include greutatea utilizatorului, dar și greutatea extra adusă de posibilele greutăți folosite în antrenament.

Dacă obiectivul tău este să crești masa musculară, atunci orientează-te după un aparat cu scripleți, acele cabluri care opun rezistență și care urcă așadar nivelul de greutate ridicat.

De regulă, un aparat cu o rezistență de minim 130 kg, confecționat din oțel, reprezintă un aparat de fitness multifuncțional calitativ, pe care îl poți achiziționa cu certitudinea unei investiții optime.

Grupe de mușchi / Exerciții facilitate

Bineînțeles, unul dintre cele mai importante aspecte este grupa de mușchi pe care îți dorești să o antrenezi. Pentru abdomen și spate, este ideală o simplă bancă de Bodybuilding, însă pentru o diversificare mai sporită a exercițiilor și a grupelor de mușchi, se recomandă un aparat de fitness multifuncțional, care cuprinde mai multe stații, adică poate targeta mai multe zone ale corpului.

Bugetul

Din nou, un aspect ce ține de propriul buzunar. Pe piață vei găsi aparate de fitness multifuncționale ce pornesc de la 200 de lei, dar care pot urca în funcție de complexitate și până la 3000 lei sau mai mult. Totuși, îți reamintim că această investiție este una pe termen lung, o investiție în sănătatea ta fizică și psihică, astfel că, o achiziție de calitate este imperios necesară.

Alte detalii la care mai poți fi atent și care pot influența calitatea unui aparat de fitness multifuncțional sunt tapițeriile, care îți asigură un confort sporit în timpul antrenamentelor, dificultatea sau ușurința asamblării și ajustabilitatea, mai cu seamă cea a băncii.

Top cele mai bune aparate fitness multifuncționale

 

Nr. 1: Aparat multifuncțional Fitronic HG500

 

multifunctional nr1Acest aparat este compact, dar suficient de puternic pentru a construi în mod eficient masa musculară și pentru a vă forma întregul corp. Este un aparat excelent și pentru începători, și pentru avansați, targetând majoritatea grupelor de mușchi.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

 

 

Nr. 2: Bancă Multifuncțională Kondition HEB-8700 

 

banca multiSe potrivește în orice cameră și este potrivită pentru antrenamentele acasă. Este un aparat versatil cu spătar reglabil, care vă oferă aproape orice opțiune de antrenament, asemenea celor din sala de fitness. Susține până la 150 kg, incluzând greutatea utilizatorului, plus greutatea suplimentară utilizată.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

 

 

Nr. 3: Aparat Multifuncțional Techfit MXT-650 

 

multi 3

Un sistem multifuncțional construit calitativ, de înaltă performanță. Structura sistemului suportă o greutate de până la 120 kg, fiind construit din țeavă rectangulară de oțel 50×70 mm, tratată dublu cu pulbere epoxi, cu o rezistență ridicată la zgârieturi.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 4: Modul 3 Kinetic System

 

APARAT FITNESS1

 

Beneficiază de o construcție ergonomică ce asigură antrenarea eficientă a mușchilor fesieri și a cvatripcesilor. Configurația de scripeți a acestui aparat permite folosirea greutăților de 100 kg cu o rezistență de 160 kg. Ca funcții, este extrem de asemănător cu aparaturile regăsite în sălile de fitness.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 5: Bancă Bodybuilding 500 Pliabilă și Înclinabilă Domyos 

 

BANCA multifunctionala decathlonUn aparat de fitness multifuncțional ideal pentru spațiile restrânse, deoarece are dimensiuni mici și este pliabil. Are spătar reglabil, învelit într-o spumă confortabilă, se montează în mai puțin de 30 de minute și se pliază în mai puțin de 30 de secunde. Ideal pentru exercițiile în zona abdomenului și a celor pentru spate.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

 

 

Nr. 6: Ultimate Gym 5000 aparat de fitness multifuncțional

banca multifunctionalaUn aparat de fitness multifuncțional ideal pentru acasa, dar si pentru sala de fitness. Are spătar reglabil, învelit într-o spumă confortabilă. Ideal pentru exercițiile complexe si complete ca sa mentineti o forma fizica excelenta.

Vezi pretul redus

 

 

 

 

 

 

 

.