În viața femeilor moderne, celulita reprezintă unul dintre cele mai mari complexe. Deși nu încurajăm nici un ideal estetic și susținem că fiecare om este perfect exact așa cum este, asta nu înseamnă că modul în care corpul nostru arată nu ne poate deranja, astfel încât simțim nevoia de a îmbunătăți diferite aspecte.

Celulita nu ține cont de numărul de kilograme, ci mai degrabă de moștenirea genetică, de nivelul de hidratare al corpului și așa mai departe. Aceasta poate fi remarcată vizibil pe corp, ca acel aspect de coajă de portocală, iar mai ales vara, când vine rândul costumului de baie, ne dorim să arătăm impecabil. În acest sens, tratamentele cosmetice la saloane sunt de un real folos, însă sunt mult prea costisitoare și implică mult timp pierdut, așadar îți recomandăm tratamentele în confortul casei tale, alături de un aparat profesional care să te scape de celulită. Care sunt aceste aparate și cum să îl alegi pe cel mai bun, vei afla din ghidul nostru de achiziție.

 

Top 3 aparate de masaj anticelulitic în funcție de buget

 

1. Relax & Tone MAX Special Edition F11

cel mai bun aparat de masaj anticeluliticAcest aparat de masaj anticelulitic are 3 capete de masaj și un capăt de pilire, putând fii utilizat pe aproape orice suprafață a corpului (abdomen, brațe, picioare, tălpi). Prin mișcări simple, acest aparat va reuși să tonifieze mușchii și să-ți ofere corpul la care ai visat mereu. Este la un preț extrem de accesibil și este foarte ușor de utilizat.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

2. Aparat de masaj anticelulitic Anti-Cellulite Massager

masaj anticeluliticAcest aparat promite să te ajute să scapi de aspectul inestetic al celulitei, dar în același timp, având diferite capete interschimbabile, este ideal și pentru un simplu masaj de relaxare sau pentru detensionarea mușchilor. Acest aparat transmite niște vibrații plăcute pentru piele și extrem de eficiente pentru tonifierea mușchilor și nivelarea țesutului conjunctiv.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

3. Aparat masaj anticelulitic CM50

Aparat masaj anticelulitic CM50 177193 0Targetează în mod eficient țesutul conjunctiv și ajută la îmbunătățirea vizibilă a esteticii pielii tale. Este ideal pentru utilizarea acasă, având un mâner reglabil, o formă ergonomică și role de masaj detașabile pentru o curățare temeinică. Acest aparat ajută și la stimularea circulației sanguine din straturile de piele și are o intensitate reglabilă în 2 trepte.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

Cum alegi cel mai bun aparat de masaj anticelulitic?

 

Celulita se formează la nivelul țesutului conjunctiv al pielii. Atunci când aceste țesuturi se întind, din diferite motive, se creează denivelări, care se reflectă vizibil asupra corpului nostru în acel aspect de coajă de portocală. Există o serie de numeroase aparate de masaj anticelulitic care te pot ajuta în procesul eliminării ei, însă haide să vedem cum să îl alegi pe cel mai bun.

Tehnologia aparatelor de masaj anticelulitic

O căutare simplă pe internet ne va arăta o multitudine de aparate diferite de masaj anticelulitic. Există aparate manuale sau electrice, iar mai apoi, există aparate cu rolă, cu degete mobile, cu ultrasunete, vacuum și infraroșu. Ultimele înșirate sunt destinate mai mult uzului profesional în cadrul saloanelor de înfrumusețare, așadar, mai ales dacă nu știi cum, cât și unde se folosesc, îți recomandăm să lași asta în grija profesioniștilor.

Cele mai bune aparate de masaj anticelulitic sunt cele cu rolă. Acestea nu provoacă riscuri de accidente și sunt extrem de ușor de utilizat. Aceste aparate produc vibrații și cele mai multe au role rotative, care te ajută să stimulezi circulația sângelui și facilitează eliminarea țesutului adipos, adică celulita.

Zone targetate

Cea mai des întâlnită parte a corpului cu celulită vizibilă sunt picioarele, mai ales coapsele, dar asta nu înseamnă că nu apare și pe abdomen și brațe. Atunci când alegi cel mai bun aparat de masaj anticelulitic, verifică ca acesta să vină la pachet cu role de schimb potrivite și pentru aceste zone. Multe aparate au chiar și un accesoriu pentru tălpi, care le face mai fine și cu un aspect mai tânăr.

Preț

Aparatele de masaj anticelulitic cu rolă sunt cele mai accesibile aparate de acest gen de pe piață. Însă, există variante mai scumpe, sau mai ieftine, în funcție de tehnologia utilizată, de accesorii și așa mai departe. Citește bine fișa produsului înainte de achiziție și astfel vei știi care este cel mai bun aparat de masaj anticelulitic pentru tine.

 

Top 5 cele mai recomandate aparate de masaj anticelulitic

 

1. Aparat 5-in-1 Slimming Body 25W tip Relax&Tone

masajnr1La un preț excelent, acest aparat vine cu 5 capete diferite, utilizând tehnologia vibrației dar și cea cu infraroșu. Are diferite funcții pentru o utilizare cât mai versatilă, este ideal și doar pentru masajul de relaxare și pentru detensionarea mușchilor. Alături de acest aparat, vei obține rapid și în confortul casei tale corpul dorit.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

2. Aparat masaj anticelulitic Medicura M240N

medicuraAre două trepte de viteză și utilizează tot două tehnologii, a vibrației și cea cu infraroșu care degajă căldură. Acest aparat promite un masaj profund, intens și relaxant, care îmbunătățește considerabil circulația sângelui în corp.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Aparat Relax & Tone MAX Special Edition F11

cel mai bun aparat de masaj anticelulitic 1Vine cu 3 capete diferite de masaj anticelulitic și un capăt de pilire, potrivit pentru tălpile dure. Este ideal pentru utilizarea în diferite zone al corpului, brațe, abdomen și picioare, astfel încât să tonifiați întreg corpul uniform. Este un aparat de masaj ce oferă cel mai bun raport calitate-preț.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

4. Aparat de masaj anticelulitic Anti-Cellulite Massager

masaj anticeluliticVine cu 5 capete diferite care te ajută să scapi de celulita din diferite zone ale corpului, dar în același timp, poate fi folosit cu succes și pentru un simplu masaj de relaxare sau de detensionare a mușchilor. Este foarte ușor de asamblat și utilizat, fiind de dimensiuni mici poate fi depozitat în orice loc.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Aparat masaj anticelulitic CM50

Aparat masaj anticelulitic CM50 177193 0Un aparat ideal pentru utilizarea acasă, cu un design ergonomic și mâner reglabil care te ajută în targetarea cu ușurință a diferitelor zone cu celulită. Rolele de masaj sunt detașabile astfel încât să le poți igieniza, iar intensitatea masajului poate fi reglată prin 2 trepte.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

.