Vara o asociem cu temperaturi ridicate, cu raze calde ale soarelui, cu multă bună dispoziție și energie de a face tot ceea ce ne propunem. Totuși, ajungem într-un punct în care gradele crescute creează o căldură mult prea mare în interiorul casei noastre, și atunci, începem să ne gândim la soluții care să ne ajute la răcorirea spațiului, pentru a ne bucura de un confort termic optim.

air conditioning brands choosing the best one for your bradenton home 1

Deși există diverse opțiuni prin care poți obține acest lucru, noi îți recomandăm să optezi pentru cel mai bun aer condiționat de 18000 BTU. Ce beneficii poate avea un astfel de aparat, ce detalii contează în achiziția lui și care este cel mai bun model pentru tine? Află totul în ghidul cumpărătorului de mai jos.

Ghid de achiziție pentru cel mai bun aer condiționat de 18000 BTU

 

Există numeroase modele de aer condiționat disponibile pe piață, iar principalul mod de diferențiere constă în capacitatea acestora. Capacitatea ideală se calculează cu minim 100 BTU/ oră /mp, iar în acest articol vom aborda în cea mai mare parte acele aparate de aer condiționat cu o capacitate de 18000 BTU, acoperind spații mai mari de până la 45 mp, fiind cele mai frecvent achiziționate. Ce trebuie să știi despre aerul condiționat?

Ce este aerul condiționat

Este un aparat ce îți oferă o modalitate optimă de a regla temperatura în casa ta, mai ales pe timp de vară, dar și pe timp de iarnă, căci poate furniza și căldură. Acesta se montează pe peretele interior al casei și este ideal deoarece nu ocupă spațiu util din locuință.

De ce aer condiționat de 18000 BTU?

Deoarece reprezintă o capacitate mare de răcire, utilă în spații de până la 45 mp. Astfel, este ideală pentru orice locuință sau pentru orice cameră de zi în care simți nevoia de mai mult confort în ceea ce privește temperatura pe timp de vară.

Compresorul de răcire

Este una din componentele esențiale ale oricărui aparat de aer condiționat. Acesta este de 3 tipuri, însă în ceea ce privește aerul condiționat pentru acasă, cel mai întâlnit tip de compresor este cel rotativ, extrem de economic și de silențios.

Mai mult, îți recomandăm să cauți și funcția inverter atunci când alegi aerul condiționat pentru acasă, căci te va ajuta să răcorești aerul mai rapid și mai econom. Această tehnologie forțează aparatul de aer condiționat să creeze aerul rece la început, iar apoi puterea lui scade, suficient încât să mențină temperatura dorită.

Tipurile de filtre

Acestea sunt importante pentru că au legătură directă cu aerul pe care noi îl vom respira în casă. Filtrele au rolul de a curăța aerul generat de aerul condiționat, astfel încât să nu emane particule de praf, microbi și așa mai departe. Cu cât aerul condiționat vine cu mai multe filtre, cu atât este posibil să fie mai bun.

Există diverse filtre, cu diferite destinații. Pentru purificarea aerului, vom alege un filtru de catechin, pentru reținerea prafului vom alege un filtru de plastic, pentru eliminarea mirosurilor optăm pentru un filtru din cărbune. Dacă ești alergic, poți opta pentru un filtru electrostatic care împiedică alergenii, iar dacă dorești să nu ai probleme cu bacteriile, îți recomandăm un filtru anti-fungus. Există, de asemenea, filtrul HEPA, care este creat din mai multe materiale, și este deci, mai eficient decât cele prezentate mai sus.

În funcție de nevoile tale, vei alege și filtrele potrivite pentru aparatul tău de aer condiționat.

Alte detalii importante

Pe lângă criteriile de mai sus, cel mai bun aer condiționat 18000 BTU mai ține cont de câteva detalii care diferențiază un produs perfect de unul mediocru. Un astfel de element este zgomotul, care, pentru confortul tău fonic, nu ar trebui să depășească 40 de decibeli. Mai mult, îți recomandăm să verifici și clasa de energie în care se încadrează, de preferat îți recomandăm clasa A+, pentru a te bucura de costuri mici la factura de electricitate.

Ca funcții, cel mai bun aer condiționat va avea și opțiunea de dezumidificare, pentru a menține un aer respirabil optim, dar și funcția de programare și de control de la distanță.

Recomandarea noastră

Atunci când vrei să alegi cel mai bun aer condiționat 18000 BTU, noi te sfătuim să alegi din ofertele brandurilor recunoscute în aria electrocasnicelor, căci de obicei, acestea produc cu adevărat aparaturi calitative. Însă, dacă toate criteriile de care ai tu nevoie sunt îndeplinite de un produs mai puțin cunoscut, atât timp cât vine cu o garanție de minim 2-5 ani, îi poți acorda o șansă. Există multe branduri mici, la început de drum, care produc aparaturi calitative și care se bazează strict pe încrederea consumatorilor de a achiziționa.

Acestea fiind spuse, acum că știi ce funcții și ce elemente ar trebui să aibă cel mai bun aer condiționat 18000 BTU, iată și care sunt recomandările noastre pentru tine.

 

Top cele mai bune aere condiționate 18000 BTU

 

1. Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-18FOWF

cel mai bun aer conditionat 18000 btuBrandul Star-light oferă produse calitative la prețuri foarte accesibile, și luând în considerare garanția de 5 ani pe care o oferă aerului condiționat, noi spunem că merită o încercare. Are funcția inverter, clasa energetică A++, optimă pentru facturi mici la electricitate. Are funcție de dezumidificare, dar și de încălzire, funcționează cu tehnologia wi-fi pentru control de la distanță, iar în plus, are caracteristici speciale precum: timer, sleep, auto-restart, autodiagnosticare, detectare pierdere agent frigorific și funcție turbo.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

2. Aer condiționat Daikin Sensira Bluevolution FTXC71B-RXC71B

ac 18 daikinUn produs extrem de îndrăgit și de apreciat de către clienți, pentru calitatea acestuia și designul minimalist, plăcut. Acest aer condiționat poate funcționa și doar ca ventilator, și este încadrat în clasa de energie A. Este dotat cu filtre antialergeni, antibacterii, anti praf și deodorizant, astfel încât te vei bucura de un aer proaspăt și curat. Funcționează cu control prin wi-fi și are toate caracteristicile speciale menționate mai sus, plus funcția de purificare.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

3. Aparat de aer condiționat LG Standard Wi-Fi 18000 BTU

cel mai bun aer conditionat lgUn produs excelent marca LG, care îți promite veri răcoritoare și confortabile pentru casa ta. Ca și element diferențiator, acest aer condiționat vine cu un compresor inverter, cu o garanție de 10 ani. Această tehnologie este extrem de performantă, dar și silențioasă, fiind foarte recomandată în uzul rezidențial. Ca funcții extra vine cu ventilație, încălzire și dezumidificare, cu funcții active energy control, energy display, gold fin, jet cool, dual protection filter și low noise.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

4. Aparat de aer condiționat Samsung Cebu 18000 BTU

cel mai bun aer conditionat samsungUn aer condiționat de la Samsung, de o calitate aparte și foarte apreciat de consumatori. Acest aparat este încadrat în clasa energetică A++ și vine cu o serie de funcții speciale precum AI Auto Comfort, Fast Cooling, Mod Quiet, Control flux de aer sus/jos, stânga/ dreapta, Good Sleep și altele. Este un aer condiționat extrem de prietenos cu locuința ta și îți va oferi un mediu confortabil în care să te bucuri de zilele toride de vară, într-un mediu termic optim.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

5. Aer condiționat Gree Bora A2 Golden R32 GWH24AAD

cel mai bun aer conditionat greeSi acest aer condiționat se bucură de tehnologia performantă Inverter, și este încadrat în clasa energetică A++. Este dotat cu filtre antiacarieni, antibacterieni, anti praf și deodorizant, astfel încât să te bucuri de un aer curat și proaspăt la tine acasă. Are funcție de dezumidificare, de ionizare, încălzire, răcire și ventilație. Este o alegere optimă, într-un raport calitate-preț excelent.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

.