În bucătărie au loc cele mai savuroase momente, este locul în care descoperim sau inventăm rețete care ne încântă gustul și ne surprind prin arome delicioase. Indiferent de nivelul la care te afli, fie că gătești la nivel de începător, sau, din contră, îți place să experimentezi rețete mai complicate, suntem siguri că ți-ai dat seama că, având ustensilele potrivite, treaba funcționează mult mai bine.

Unul dintre obiectele nelipsite din bucătărie este tigaia. O tigaie bună, de calitate, îți va ușura munca, iar rezultatul final va fi cu siguranță unul mult mai spectaculos. Nu ai nevoie de multe tigăi, însă ai nevoie de una care să te ajute la diferite rețete și să se păstreze bine în timp, indiferent de frecvența cu care o utilizezi. Există o mulțime de modele din care poți alege, însă noi vom povesti azi despre tigăile din gama Delimano, un brand care se bucură de o notorietatea foarte bună, de peste 10 ani, iar acest lucru pe bună dreptate. Totuși, și aici ai de ales între multe modele, iar în continuare ți-am pregătit un ghid de achiziție, cât și câteva recomandări în acest sens.

 

Cum alegi cea mai bună tigaie Delimano?

 

Tipul tigăii

In funcție de tipurile de rețete pe care vrei să le pui în aplicare, trebuie să ai și tipul de tigaie potrivită. Delimano oferă o gamă foarte variată, astfel dl green planet frypan 28cm 02că poți alege dintre cele grill, wok-uri, oale, cratițe și multe altele. Ideal ar fi să folosești o tigaie cu scopul în care a fost creată, însă te poți orienta, pentru început, după o tigaie universală, care să îți permită să gătești mai multe rețete.

Tot de la Delimano vei găsi și Dry-Cooker, un ajutor ne nădejde în bucătărie, în special dacă îți dorești să duci o viață cât mai sănătoasă din punct de vedere al alimentației.

Materialul tigăii

Calitatea unei tigăi este oferită de materialul din care este confecționată. Tigăile care sunt antiaderente, care au un strat antiadeziv, îți vor permite să gătești preparatele într-un mod cât mai sănătos, deoarece mâncare nu se prinde de acestea. Nu în ultimul rând, procesul de curățare va fi unul mult mai ușor și nu vei pierde mult timp în acest sens. Produsele din gama Delimano se încadrează aici, astfel că sunt ideale în orice bucătărie și sunt un ajutor de nădejde chiar și în cele mai complicare rețete.

Utilizarea tigăii

Pentru a face o alegere corectă, trebuie să știi și cu aproximație pentru câte persoane vei găti. Dacă îți propui să gătești diverse preparate pentru întreaga familie, atunci orientează-te să alegi o tigaie Delimano suficient de mare, care să aibă un diametru de cel puțin 28 de cm. În cazul în care gătești doar pentru tine, atunci poți opta pentru o variantă de dimensiuni mai mici.

Dacă în mod normal trebuia să acorzi atenției și sursei care încălzește înainte de a achiziționa tigaia, trebuie să știi că produsele din gama Delimano sunt universale, astfel că funcționează pe aragaz cu gaz sau pe plită electrică.

Rezistența în timp

Cu siguranță îți va face plăcere să utilizezi o tigaie care se păstrează în timp la fel de calitativă, dar care nici nu prezintă semne de uzură. Materialele folosite în confecționarea acestor tigăi sunt rezistene, astfel că te vei bucura de acest produs pentru o lungă perioadă de timp.

Accesorii

Unele rețete presupun acoperirea tigăii cu un capac, așa că atunci când îți achiziționezi un astfel de produs, este bine să îi iei și accesoriile dl desire frypan 28cm 02potrivite. Ideal ar fi să cumperi din aceeași gamă pentru a te asigura că tigaia și capacul sunt compatibile.

Buget

Chiar dacă tigăile din gama Delimano sunt mai costisitoare, trebuie să ții cont de faptul că vei face o investiție pe termen lung. Alegând o astfel de tigaie, cu siguranță vei simți diferența față de o tigaie obișnuită.

O tigaie calitativă înseamnă și o oportunitate de a descoperi rețete mai sănătoase, deoarece acestea nu necesită o cantitate mare de ulei datorită materialului din compoziție. Nu în ultimul rând, nu va mai trebui să depui efort în spălarea acestora, deoarece ele se curăță foarte ușor. Ai toate motivele să investești într-o astfel de tigaie.

 

Top cele mai recomandate tigăi Delimano

 

1. Set 2 tigăi 24 cm și 28 cm, Green Planet Delimano

dl green planet frypan 28cm 03 1datorită învelișului anti-aderent Quantanium, poți opta pentru a nu folosi ulei deloc, ceea ce înseamnă mese mult mai sănătoase de care să te bucuri. Se curăță foarte ușor și este extrem de rezistentă la zgârieturi, fiind realizată din oțel și piatră.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

2. Tigaie inalta, 26 x 26 cm, Green Planet Delimano

dl green planet high pan 26cm 01un produs realizat din oțel, un material durabil ce asigură viață lungă acestui produs. Are proprietăți anti-aderente și este o tigaie rezistentă la zgârieturi. Are un înveliș de smalț care protejează oțelul și este rezistent la atacuri chimice.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

3. Tigaie wok, 32 cm, Green Planet Delimano

tigaie delimano2pentru momentele în care ai poftă de gustul adevărat al asiei te poti rasfata cu preparate realizate in cea mai buna tigaie wok Delimano. Această suprafață antiaderentă Ilag conține milioane de particule de cristale, ceea ce asigură o durabilitate mult mai mare.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

4. Tigaie, Delimano Stone Forte

dl desire frypan 28cm 02un produs fabricat în Italia, care este compatibil cu o varietate largă de rețete când vine vorba de gătit. Poți folosi tigaia pentru frigere, prăjite, gătit la abur, grill sau coacere. Distribuie uniform căldura, este extrem de rezistentă la zgârieturi și uzură, iar datorită stratului suplimentar cu microcristale, face față cu brio temperaturilor foarte ridicate.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

5. Pachet Bella Italia Green Planet Delimano

dl green planet bella italiaacest produs are particule de piatră, care eliberează căldura gradual, astfel încât mâncarea gătită își păstrează cât mai mult din proprietăți. Dacă ești adeptul rețetelor cu puține grăsimi, atunci te vei bucura de o tigaie anti-aderentă, care poate fi folosită cu puțin ulei sau chiar deloc.

Vezi detalii si pret

 

 

 

.