Unul dintre cele mai importante procese de refacere ale corpului și organismului nostru îl reprezintă somnul. După o zi obositoare de muncă, la finalul căreia ți-ai dedicat timp și pentru familie, și pentru activitățile tale de suflet, gândul nostru fuge direct către pat și către odihna mult așteptată și bine meritată.

Un somn calitativ are la bază câteva criterii importante, printre care și salteaua pe care o alegem pentru pat. Saltelele Dormeo sunt deja bine cunoscute pe piață, însă mai puțin cunoscută poate, este diversitatea lor și micile diferențe dintre ele care pot avea un impact imens asupra odihnei noastre.

CUPRINS:

1. Tabel comparativ saltele Dormeo
2. Care este cea mai bună saltea Dormeo pentru tine?
3. Top 5 cele mai bune saltele Dormeo

Tabel comparativ saltele Dormeo

 

1. Saltea Ortopedică Dormeo Aloe Vera

aloe vera mattress v2 4 1Creată din spumă cu tehnologie Ecocell, pentru o susținere optimă a coloanei
Protecție antibacteriană și antiacarieni pentru nopți relaxate
Husă tratată cu Aloe Vera
Fermitate ridicată, însă nu reglabilă

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

2. Saltea iMemory S Plus 20 cm Dormeo

imemory s plus mattress 02 2Creată cu 3 zone de confort, prin tehnologia premiată Octaspring
Hipoalergenică, ideală pentru persoanele predispuse la diverse alergii
Husă lavabilă
Cu susținere și fermitate reglabilă, pe 4 nivele
Ventilare maximizată

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

3. Saltea Milly Diamond Dormeo

air plus select mattress 02Confecționată cu tehnologia premiată Octaspring + arcuri tradiționale
Creată special, cu 5 zone de confort
Husă lavabilă, cu proprietăți anti-alergice și antibacteriene
Fermitate reglabilă de la mai puțin tare la mediu
Nucleu dublu ce îți permite să alegi o suprafață mai tare sau mai moale

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

Care este cea mai bună saltea Dormeo pentru tine?

 

Saltele dormeo sunt prezente pe piață din anul 2020, atunci când au reușit să revoluționeze somnul a numeroase persoane, prin confort absolut și odihnă calitativă. Odată cu tehnologia, produsele lor evoluează, având prezente acum pe piață zeci de modele, fiecare cu diferite caracteristici cheie.

Pentru ca alegerea să fie una ideală pentru tine și familia ta, îți recomandăm ca înainte de achiziția celei mai bune saltele Dormeo să citești micul nostru ghid de achiziție, în care îți relatăm exact la ce să fii atent atunci când faci o anume alegere.

Tehnologie, material și compoziție

În prezent există numeroase tehnologii în ceea ce privesc saltelele de pat, iar Dormeo le cuprinde pe toate. De la saltele tradiționale cu arcuri, la diferite modele cu spumă, din latex, sau alte combinații, toate sunt proiectate astfel încât să îți ofere un somn calitativ.

Ce trebuie să știi? Saltelele cu arcuri oferă o fermitate ridicată, foarte benefică pentru coloană și în plus, permit o circulație mai bună a aerului astfel încât este prevenit mucegaiul. Totuși mulți utilizatori o consideră ușor incomodă.

Saltelele din spumă, create prin diferite tehnologii, reprezintă în prezent varianta cea mai preferată de către clienți. Aceasta se mulează după forma corpului tău, îmbrățișând întreg spatele într-un confort absolut.

Fermitatea și susținerea

Datorită tehnologiilor utilizate, saltelele pot diferi și în ceea ce privește fermitatea și susținerea acestora. Cele mai bune saltele Dormeo dețin acum o funcție care permite reglarea fermității, dar și alegerea unei suprafețe de dormit mai tare, sau mai moale. Dacă nu știi care este nivelul de fermitate al saltelei pe care trebuie să îl alegi, fie achiziționezi o saltea cu această opțiune de reglare, fie te consulți cu medicul tău înainte.

Dimensiunea și grosimea saltelei

Bineînțeles că dimensiunea saltelei se alege astfel încât să se potrivească perfect somierei care o va susține ulterior. Este important ca salteaua să nu fie mai mică, să aibă un joc nedorit, dar nici mai mare, riscând ca salteaua să-și piardă din proprietățile ei benefice.

În ceea ce privește grosimea, aceasta este o alegere personală, însă pentru un confort sporit, îți recomandăm o grosime de minim 18-20 cm. Cu cât este mai groasă, cu atât salteaua este mai bună în materie de confort.

Husa saltelei

Da, compoziția saltelei este cea mai importantă, însă nu trebuie să neglijăm nici husa care o acoperă. Ideal ar fi ca aceasta să dețină proprietăți antialergenice și antibacteriene, astfel încât pielea ta să nu aibă nici o reacție adversă în contact cu salteaua. Un alt aspect este posibilitatea de a detașa husa, pentru a putea fi spălată și igienizată periodic.

Bugetul disponibil

Cel mai bine ar fi să privești noua saltea ca pe o investiție în bună starea ta fizică, dar și psihică. O saltea Dormeo nu este printre cele mai ieftine, dar cu siguranță este prietenoasă atât cu bugetele medii, cât și cu cele mari. O saltea bine întreținută îți promite un somn odihnior pe o perioadă de minim 10 ani, așa că îți recomandăm să fii flexibil în ceea ce privește suma pe care ești dispus să o aloci.

Top 5 cele mai bune saltele Dormeo

 

Nr. 1: Saltea Ortopedică 16 cm Dormeo Aloe Vera

aloe vera mattress v2 5 1Cea mai fermă saltea din gama Dormeo. Creată cu spumă cu tehnologie Ecocell, nucleul ferm de 16 cm asigură o susținere optimă pentru coloană și se mulează perfect după forma spatelui. Husa saltelei este tratată cu Aloe Vera, pentru proprietăți de calmare, fiind antibacteriană și antialergenică.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

Nr. 2: Saltea 18 cm Platinum Fresh Prima Dormeo

platinum deluxe mattress 02O saltea în ediție limitată, de înaltă calitate, cu 3 zone de confort și tratament CleanEffect și Addaptive. Perfectă pentru orice poziție de dormit și orice formă a corpului, cu 3 cm de spumă cu memorie detașabili. Husa este și ea, detașabilă și lavabilă.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 3: Saltea iMemory Silver 18 cm cu 4 niveluri fermitate Dormeo

imemory silver mattress 5Este o saltea hipoalergenică, cu 3 zone de confort și 18 cm grosime. Dispune de nucleu reversibil, cu o parte fermă și o parte moale, și oferă 4 niveluri de fermitate. Este ideală pentru orice poziție de dormit și orice poziție a corpului. Husa acesteia include fibre de argint ce reglează căldura, cu proprietăți antialergenice, antibacteriene și antistatice.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

Nr. 4: Saltea iMemory S Plus 20 cm cu fermitate personalizabilă Dormeo

si dr imemory splus 4 1Deține 3 zone de confort, cu o grosime de 20 cm. Este o saltea hipoalergenică, cu o compoziție bazată pe tehnologia premiată Octaspring. Oferă posibilitatea de a regla nivelul de susținere și fermitate, fiind învelită într-o husă cu spumă de memorie lavabilă.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

5. Saltea Milly Diamond Dormeo

air plus select mattress 02 1O calitate superioară, o saltea cu grosime de 27 cm și 5 zone de confort. Este confecționată cu tehnologia premiată Octaspring și arcuri tradiționale. Fermitatea saltelei este reglabilă și este o opțiune ideală indiferent de greutate, înălțime sau poziția de somn. Husa este detașabilă și lavabilă.

Vezi detalii si pret