Probabil chiar și tu ți-ai propus să faci mai multă mișcare, chiar dacă nu te gândești chiar să frecventezi o sală de sport, măcar să sporești numărul plimbărilor sau să mai faci câteva flotări și abdomene din când în când. În teorie, lucrurile sună minunat, însă în realitate, ne lovim deseori de lipsa motivației.

cea mai buna brata fitness

Se zice că rezultatele sunt cele care ne dau cel mai mare imbold atunci când pornim spre noi obiective, iar în ceea ce privește sportul, o brățară fitness îți poate fi de un real folos în acest sens. Aceasta îți monitorizează pașii, ritmul cardiac, numărul de calorii arse, iar cele mai multe se conectează și la rețelele sociale, pentru ca atunci când cineva te caută, să poți vedea rapid dacă este o urgență sau îți poți continua liniștit antrenamentul sau plimbarea.

 

Top 3 brățari fitness in functie de buget:

 

1. Brățară fitness Xiaomi Mi Band 4

136204 1Aceasta este probabil brățara cea mai favorită de către consumatori. Se bucură de un raport calitate-preț extraordinar, este extrem de rezistentă chiar și sub apă, și monitorizează o varietate de funcții importante precum pașii, ritmul cardiac, performanța în timpul somnului și așa mai departe. În plus, aceasta se conectează la o aplicație special dezvoltată pentru ea, sincronizându-se și cu apelurile telefonice și cu rețelele de socializare.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

2. Brățară fitness Huawei Band 4 Sport Band, Graphite Black 

bratara fitness huawei huawei band 4 sport graphite black 884686Cu un preț ușor mai ridicat, această brățară este la fel de populară printre utilizatori. Și această brățară fitness monitorizează cele mai importante funcții, dar în plus, monitorizează nivelul de oxigen un sânge, un indice foarte important al sănătății noastre. Brățara este elegantă, destul de îngustă și se încarcă la orice dispozitiv USB.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

3. Brățară fitness Samsung Galaxy Fit 2, Black

galaxyAceastă brățară este ideală pentru toții utilizatorii, indiferent că sunt sportivi de performanță sau amatori ai plimbărilor lungi, prin parc. Monitorizează cele mai importante funcții vitale și se conectează ușor cu orice sistem de operare iOS și Android. Are un design plăcut, modern, este ușoară și se integrează perfect în rutina ta de zi cu zi.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

Ghid util pentru achiziția unei brățari fitness?

Ca orice alt dispozitiv electronic, și brățările fitness diferă de la un model la altul prin funcționalități, design, sistem de operare, distanță de conectivitate și așa mai departe. Alegerea este una personală în funcție de așteptări și nevoi, însă pentru o achiziție smart, te invităm să citești în continuare ghidul nostru.

1. Funcții monitorizate și caracteristici

Aproape orice brățară fitness monitorizează câteva aspecte de bază legate de funcțiile vitale, precum ritmul cardiac, numărul de pași, caloriile arse și timpul activ dintr-o zi. Totuși, există modele care au integrate în plus diferiți senzori care percep și temperatura corpului sau nivelul de transpirație, senzori care conduc spre o mai mare acuratețe a datelor afișate.

Brățările fitness calculează acești indici de monitorizare având în vedere sexul, vârsta și greutatea, așadar rezultatele văzute pe ecran trebuie privite ca pe o aproximare, mai degrabă decât ca pe o certitudine.

Alege acea brățară care îndeplinește toate funcțiile de care tu ai nevoie, în funcție de nivelul de activitate zilnic din viața ta. Prea multă informație ar putea fi copleșitoare, iar prea puțină, inutilă.

2. Mod de utilizare

De multe ori device-urile au darul de a ne oferi bătăi de cap. De la funcții, la conectivitate, mereu se găsește ceva care să ne scoată din ritm. Înainte de achiziție, citește câteva review-uri ale clienților care utilizează deja brățara pe care ți-o dorești, pentru a avea certitudinea că acestea nu vor fi o povară pentru tine, și te vor ajuta cu ușurință să-ți îndeplinești obiectivele.

3. Design

Brățara fitness va face parte din fiecare ținută a ta, așadar, designul este un aspect extrem de important. Ai grijă în primul rând la dimensiune, care noi îți recomandăm să fie una mică spre medie, pentru a putea fi integrată cu ușurință chiar și în cele mai elegante contexte. Cele mai multe brățări fitness sunt potrivite a fi purtate pretutindeni.

4. Rezistență în timp

Așa cum am spus, pentru a te bucura de tot ce au ele de oferit, aceste brățări trebuie purtate 24/7. Asta înseamnă că uzura, căderile pe jos, introducerea accidentală sub apă, sunt lucruri firești pe care le vom experimenta. Alege o brățară confecționată din materiale de calitate, de exemplu cauciuc pentru brățară, și orientează-te spre acele tehnologii care promit rezistența sub apă.

În orice caz, la temperaturi extrem de ridicate sau în medii extrem de umede, precum sauna, acestea vor putea suferi defecțiuni din cauză că până la urmă, sunt electronice.

 

Top cele mai bune brățări fitness in 2021

 

Nr. 1: Brățară fitness Xiaomi Mi Band 4 

136204 1Cea mai bună alegere în materie de brățări fitness. Are o rezistență și o calitate extrem de ridicată, brățara fiind extra flexibilă, confecționată din silicon. Rezistă până la 50 m sub apă, are un display color și multe funcționalități ideale pentru monitorizarea zilnică a activității fizice. În plus, poate fi folosit și ca smartwatch, primind apeluri și notificări, setând alarme și verificând vremea.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 2: Brățară fitness Huawei Band 4 Sport Band, Graphite Black 

bratara fitness huawei huawei band 4 sport graphite black 884686Una dintre cele mai populare brățări fitness de pe piață. Are un design modern și plăcut, este ușoară și este rezistentă la apă. Pe lângă funcțiile vitale de bază, această brățară fitness monitorizează și nivelul de oxigen din sânge, un aspect foarte important pentru sănătatea organismului nostru. Se conectează cu sistemele de operare Android și iOS și este foarte intuitivă.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 3: Brățară fitness Honor Band 5, Meteorite Black 

honorAceastă brățară dispune de un sistem cu infraroșu pentru o monitorizare optimă a ritmului cardiac. Are un ecran color cu o vizibilitate extraordinară chiar și sub lumina soarelui, are un design modern, oferind mai multe opțiuni de culori pentru brățări. Este rezistent la apă și monitorizează toate funcțiile importante ale corpului.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

Nr. 4: Brățară fitness Garmin Vivosport, GPS, Small/Medium Slate

bratara fitness garmin vivosport large limelight black 010 01789 23 219867 3O brățară ideală pentru amatorii de sport, ce monitorizează toate funcțiile importante din timpul activității. Această brățară indică și nivelul de stres, pentru a cunoaște mai bine și modul în care corpul vostru reacționează la diverse activități fizice. Are un design plăcut, modern, ușor de integrat în rutina de zi cu zi.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 5: Brățară Fitness Samsung Galaxy Fit 2, Black 

galaxyO brățară fitness calitativă, cu performanțe ridicare în indicarea celor mai importanți factori din timpul zilei (număr de pași, ritm cardiac, număr calorii). Are un design casual-sport și se integrează perfect pe diverse tipuri de încheieturi. Este ușoară și are o conectivitate optimă cu toate sistemele de operare.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

.