O viață echilibrată înseamnă că reușești să păstrezi un balans armonios pe toate planurile. Reușești să te concentrezi la muncă pentru a termina task-urile, te dedici familiei și prietenilor și, nu în ultimul rând, ai grijă de tine. Timpul pe care îl investești în tine este extrem de important, căci atunci când ai grijă de tine, atât starea de psihică, cât și fizică, se vor îmbunătății.

cea mai buna banda de alergare pentru acasa

Sportul este una dintre activitățile care ar trebui să se regăsească în programul tău cât se poate de des. Știi și tu că sănătatea este pe primul loc, iar atunci când faci mișcare, nu trebuie să te gândești doar la faptul că vei da câteva kg jos, ci și la faptul că vei beneficia de toate avantajele pe care sportul le oferă. Atunci când simți că ești prea presat de timp, că nu mai ai cum să ajungi și la sala de fitness, îți introducem o soluție simplă și la îndemână, adică banda de alergat, pe care o poți integra chiar la tine acasă.

 

Top 3 benzi de alergare recomandate în funcție de buget

 

1. Bandă de alergare electrică Actuell T2000i

actuellAcest produs îți oferă oportunitatea de a practica alergatul în 3 nivele de înclinare, cu o viteză ce poate atinge maxim 12km/ h. Funcțiile incorporate te vor ajuta să îți monitorizezi caloriile arse, timpul de execuție, distanța parcursă, pulsul și vei putea, de asemenea, să faci ajustările necesare pentru înclinație și viteză. Funcția bluetooth îți oferă posibilitatea de a conecta un dispozitiv la calculatorul benzii de alergare, astfel încât să setezi toate funcțiile utilizând aplicația FitShow.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Bandă de alergat EVERFIT TFK-200

banda alergare acasaO banda de alergare perfecta pentru cei care vor sa detina un produs de calitate la un pret corect. Ecran LCD de 11 x 6 cm, 4 niveluri de inclinare si 15 programe prestabilite.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Bandă de alergare TECHFIT MT200

Banda de alergare TECHFIT MT200 Putere Maxima 5 CP Greutate utilizator 150 Kg Suprafata de alergare 130 x 48cmUn produs premium, care îți asigură o experiență cât se poate de plăcută în timpul activității fizice. Confecționată din materiale de înaltă calitate, aceasta are o înclinație automată de 15%, 12 programe de sport și atinge maxim 18 km/ h. Din punct de vedere al funcțiilor, deține un sistem hidraulic de pliere, îți poate măsoară pulsul constant, iar pentru confortul tău, vine incorporată cu un sistem de suport pentru device-uri.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum alegi banda de alergare potrivită – Ghidul achiziției ideale

 

Suprafața de alergare: în funcție de nevoile pe care le ai, de spațiul în care vei putea amplasa banda, este important să știi toate specificațiile legate de dimensiuni și modul în care acestea îți influențează activitatea.

Lungimea suprafeței de alergare: vei observa diverse benzi, cu dimensiuni de alergare diferite. Lungimea suprafeței de alergare este, în majoritatea cazurilor, cuprinsă între 100 – 150 cm. În cazul în care îți dorești acest produs mai mult pentru mers lejer sau chiar și alert, o bandă cu o lungime mai scurtă este potrivită pentru tine. Dacă îți propui ca activitate alergatul, atunci lungimea ar trebui să fie mai mare.

Lățimea suprafeței de alergare: dimensiunile lățimii suprafeței de alergare variază între 40 – 55 cm, în funcție de model. Aici, depinde de preferințele personale. O bandă mai lată îți oferă mai mult spațiu pentru desfășurare, iar o bandă mai îngustă te situează mai aproape de barele laterale, ceea ce îți poate oferi mai multă siguranță.

Grosimea suprafeței de alergare: cu cât materialul pe care alergi este mai gros, cu atât amortizarea și nivelul de confort vor fi mai mare. De asemenea, o suprafață groasă este ideală pentru articulațiile de la picioare. Vei observa că unele modele de benzi au incorporate niște perne, care au rolul de a absorbi mișcarea atunci când talpa atinge suprafața.

Caracteristici: în funcție de ceea ce cauți, trebuie să te orientezi după o bandă care să răspundă nevoilor tale. Dacă vezi această activitate ca fiind una mai lejeră, pe care să o practici doar pentru a te pune puțin în mișcare, atunci o bandă simplă, cu funcții și programe de bază este perfectă pentru tine.

Dacă ți-ai propus să folosești banda la potențial maxim și să execuți antrenamente care te solicită, atunci alege o bandă de alergare care să îți ofere o gamă mai largă de programe și funcții mai avansate.

Garanție: fiind o investiție mai mare, să te asiguri înainte de achiziție de perioada care acoperă garanția benzii de alergare. Aceste produse vin, de obicei, cu asigurări între 10 și 15 ani, sau poți găsi produse care îți oferă chiar și garanție pe viață, asta de obicei în cazul benzilor cu prețuri mai mari.

 

Cele mai bune benzi de alergare in 2021

 

Nr. 1: Bandă de alergare KETTLER ALPHA RUN 400 (TRACK S6)

07886 600 Kettler Track S6 2500x2500hIdeală pentru practicarea sportului acasă, această bandă de alergare te pune în mișcare în cel mai plăcut mod posibil. Afișajul LCD incorporat te va ajuta să vezi în timp real viteza pe care o ai, distanța parcursă, timpul petrecut, caloriile arse și nu în ultimul rând, pulsul. Un avantaj mare al acestei benzi este faptul că ea se poate plia, astfel că, la finalul antrenamentului poți să o pui într-un loc în care nu te încurcă.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 2: Banda de alergare Actuell T2000i

banda de alergare bunaAceastă bandă vine cu diverse funcții și caracteristici și este potrivită pentru un buget mai restrâns. Are senzori puls manual, un port MP3, Kinomap, bluetooth și îți oferă oportunitatea de a practica sportul cu o înclinare manuală pe 3 nivele. De asemenea, vei vedea în timp real funcțiile care măsoară pulsul, viteza, distanța și caloriile.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 3: Banda de alergat cu înclinare automată Energy Fit MT10A

banda bunaCu o viteză maximă de 12 km/ h, această bandă îți oferă un raport calitate – preț foarte bun. Are o înclinare automată care îți oferă 12 nivele, în funcție de cum preferi antrenamentul și perne elastice pentru un plus de confort.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 4: Banda de alergat T540C DOMYOS

domyosCea mai vanduta banda de alergat pentru acasa din magazinele Decathlon (pret special doar online). Dispune de toate dotariile necesare pentru a va putea mentine o conditie fizica foarte buna si pentru a va creste rezistenta musculara. Se poate conecta prin aplicatiile dedicate marca Domyos, de un ecran LCD si 24 de programe prestabilite din care va puteti alege targetul dvs.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 5: Treado Active bandă de alergare

banda de alergatAceasta banda de alergare este una compacta, extrem de usor de utilizat si cu un avantaj foarte mare fata de o banda de alergare clasica datorita spatiului foarte mic pe care il ocupa si a faptului ca poate fi depozitata extrem de usor chiar si in locuintele cu spatii mici. Aparatul o sa va ajute sa va mentineti starea fizica normala, sa cresteti rezistenta, dar si forta musculara si osoasa.  Integrare completa cu aplicatia gratuita iFitShow + difuzoare muzica incorporate + suport tableta.

Vezi detalii si pret