Promotiile speciale pentru Craciun au inceput pe eMAG.ro – vezi mai jos lista updatata cu cele mai bune oferte si reduceri:

Seturi & Cadouri

emag logo

 

Recomandarea noastra:

  1. Pachet Cadou Royal Gold cu spumant cu aur 23K si diverse specialitati la doar 149 lei
  2. Apa de parfum Asdaaf 100 ml la doar 53 lei
  3. Set cosmetice Craciun Wonderland (6 produse) la doar 168 lei

 

Jucarii pentru Copii:

jucarii pentru copii emag

Recomandarea noastra:

  1. Masinuta RC cu telecomanda drift cu rotire 360 grade – doar 66 lei
  2. Jucarie educationala tip tabla cu holograma – la doar 64 lei
  3. Set de joaca papusa Barbie – Dreamhouse in vacanta la doar 124 lei

 

 

[UPDATE: Black Friday continua pe eMAG.ro]

0e e1699658289218

În fiecare an, așteptarea pentru evenimentul de cumpărături Black Friday atinge cote maxime, iar în 2023, eMAG promite să depășească toate așteptările cu oferte și reduceri spectaculoase în cadrul celui mai mare eveniment de shopping al anului.

Cu o istorie solidă în organizarea campaniilor Black Friday, eMAG rămâne liderul pieței în ceea ce privește diversitatea ofertelor și gamă variată de produse. Evenimentul este așteptat să înceapă în ziua de vineri, 24 noiembrie 2023, și să ofere clienților oportunitatea de a achiziționa produsele dorite la prețuri reduse.

Catalogul eMAG Black Friday 2023: CLICK AICI

 

 

Un aspect important al strategiei eMAG pentru Black Friday constă în lansarea unui catalog de oferte care să anticipeze nevoile și dorințele diverse ale clienților. Catalogul eMAG Black Friday 2023 promite să aducă o gamă impresionantă de produse, de la electronice și electrocasnice la modă, îngrijire personală și produse pentru casă.

Printre cele mai așteptate categorii de produse se numără televizoarele, telefoanele mobile, laptopurile, electrocasnicele mari și mici, precum și gadgeturile smart. Clienții pot anticipa reduceri semnificative la produsele de top din aceste categorii, astfel încât să își îmbunătățească experiența de utilizare a tehnologiei la prețuri avantajoase.

Pentru pasionații de modă, eMAG Black Friday 2023 aduce oferte atrăgătoare la haine, încălțăminte și accesorii de la branduri renumite. Astfel, clienții vor putea să-și completeze garderoba pentru sezonul următor sau să găsească cadouri perfecte pentru cei dragi, beneficiind de prețuri reduse.

În plus, eMAG pune accentul și pe produsele destinate îngrijirii personale și frumuseții. Aparate de îngrijire a părului, dispozitive de înfrumusețare și parfumuri de la branduri de top vor fi disponibile la prețuri avantajoase, oferind clienților șansa de a investi în rutinalor de frumusețe la costuri reduse.

O altă noutate adusă de eMAG Black Friday 2023 este accentul pe produsele destinate casei și grădinii. De la mobilier și decorațiuni la unelte și echipamente pentru grădinărit, clienții vor găsi tot ce au nevoie pentru a-și îmbunătăți spațiul în care trăiesc și se relaxează, la prețuri promoționale.

Un avantaj semnificativ al cumpărăturilor de Black Friday la eMAG este și posibilitatea de a accesa ofertele în avans, prin intermediul platformei online. Astfel, clienții se pot pregăti și pot adăuga produsele dorite în coșul de cumpărături, fiind pregătiți să profite de reduceri imediat ce evenimentul începe oficial.

În concluzie, eMAG Black Friday 2023 promite să fie un eveniment excepțional, cu o gamă variată de produse la prețuri reduse. Clienții vor avea oportunitatea de a-și îmbunătăți experiența de cumpărături și de a achiziționa produsele dorite la cele mai avantajoase.

Sursa catalog: zoso.ro