Dacă ai ajuns să citești acest articol, înseamnă că mai mult ca sigur trăiești într-un mediu dinamic precum cel urban, care pe lângă job și familie, presupune interacțiune cu cei din jurul tău, dezvoltare continuă și multe alte activități care îți ocupă cea mai mare parte din zi. Dar, în același timp, viața sănătoasă este o prioritate pentru tine, și ți-ar plăcea să poți avea cât mai multă grijă de corpul tău, atât în ceea ce privește interiorul, cât și exteriorul.

Și.. timp de gătit? Probabil că nu prea mult, și chiar dacă nu îți planifici să gătești cine știe ce rețete complicate, un minim de 20-30 de minute implică în mare parte orice preparat gătit. Așadar, ce-i de făcut în acest context? Secolul 21 s-a gândit la toate, așadar, un multicooker poate fi soluția pentru tine. Ce este acesta, cum se folosește și cum îți poate veni în ajutor, vedem în continuarea acestui articol.

Cel mai bun multicooker – Ghid de achiziție

Multicookerul poate înlocui cu succes cuptorul și aragazul, așadar, este bine să te informezi bine înainte de a achiziționa un astfel de produs, astfel încât să iei o decizie cât mai bună pentru tine. Cele mai avansate multicookere pot avea grijă de cele mai delicioase rețete pe care îți dorești să le încerci, cu minimul tău efort de a introduce ingredientele atunci când el le cere. Totuși, hai să vedem în ghidul de mai jos la ce specificații să fim atenți atunci când vrem să achiziționăm cel mai bun multicooker.

Multicooker digital

Pe departe cea mai bună alegere pe care o poți face în bucătăria ta. Acestea au capacitatea de a pregăti alimentele treptat, într-un ritm care să ledl multicooker select 04 mențină toate vitaminele de care poți beneficia. Un multicooker digital este format din vasul de gătit, care se detașează pentru o curățare extrem de facilă, având un capac de sticlă sau de metal care acoperă zona de gătit, asigurând păstrarea căldurii în interiorul vasului.

Controlul digital îl face extrem de ușor de utilizat, având funcții intuitive, descrise pe afișajul electronic. Cu cât unitatea de control e mai complexă, cu mai multe butoane, cu atât mai multe funcții vei avea la dispoziție pentru gătit.

Funcții multicooker

în ceea ce privește tehnologia lor, există astfel de produse din game cele mai basic, cu doar câteva funcții de gătit, până la game extrem de avansate, care prepară singur rețete, tu doar necesitând să introduci diverse ingrediente la cerere, în funcție de rețete.

Cel mai bun multicooker este acela care ți se potrivește ție. Desigur că, un aparat mai avansat va costa mai mult, însă îți va face experiența în bucătărie și mai ușoară. Dacă bugetul îți permite achiziția unui aparat scump, atunci cumpără-l pe cel cu cele mai multe funcții. În caz contrar, alege doar ce este mai important pentru tine (fierbere, gătit la aburi, gătit sub presiune etc.)

Ușurința în utilizare

Desigur că există produse mai ușor de utilizat ca altele în ceea ce privesc multicookerele, însă regula generală este că toate îți vor facilita cu mult experiența gătitului. Astfel, și în funcție de preț, dar și în funcție de posibilități, alege acel multicooker care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Am ajuns în punctul în care gătitul nu trebuie să fie neapărat punctul tău forte, pentru a te bucura de preparate sănătoase și delicioase în același timp, oricât de încărcat ar fi programul tău pe parcursul zilei. Pentru că am văzut cum alegi cel mai bun multicooker, în continuare venim în ajutorul tău cu cele mai bune recomandări, bazate pe recenziile clienților.

 

Top 5 produse – Cel mai bun multicooker

 

1. Delimano MultiCooker 18 în 1 Delimano

Delimano multicookerîntr-un raport calitate preț excelent, acest multicooker te scapă de toate grijile gătitului de zi cu zi. Are o putere de 700 W, capacitate a vasului de maxim 5 l, strat interior antiaderent, supapă de aburi demontabilă și numeroase funcții prestabilite pentru gătit, 17 la număr. Designul este unul modern, se încadrează perfect pe blatul tău de bucătărie și are afișaj electronic.

Vezi ofertele

 

 

 

 

 

 

2. Multicooker PRO, electric, 5,5L Delimano

dl electric pressure multicooker pro 5 5 l 01orice supă sau fel principal îți propui să gătești pentru familie și cei dragi, acest multicooker îți vine în ajutor. Adică, face toată treaba în locul tău. Are o capacitate generoasă de 5,5 l, are 15 programe de gătit și promite o bună conservare a mineralelor și vitaminelor din ingredientele adăugate. Poate fi programat, este super sigur și poate înlocui cu succes orice cuptor.

Vezi ofertele

 

 

 

 

 

 

3. Oală sub presiune electrică Tefal CY505E30 One Pot

multicooker tefalîn raport calitate-preț, acest multicooker îți promite o experiență de vis în bucătărie, pregătind numeroase preparate delicioase cu minim efort din parea ta. Are o putere de 1200 W, capacitate de 6 l și 25 de programe de gătit. Mai mult, dispune de funcție de păstrare la cald, ceea ce îți va fi de mare ajutor atunci când mâncarea e gata cu mult înainte de momentul servirii.

Vezi ofertele

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Multicooker Select 5L Delimano

dl multicooker select 01vrei să ai un stil de viață mai sănătos și să te bucuri de cât mai multe mese savurate acasă, alături de familie? Ei bine, acest multicoooker este exact ceea ce ai nevoie, la un preț foarte accesibil. Are 12 programe de gătire, care va prepara toate mâncărurile voastre preferate, chiar și pe cele de tip fast-food. Are o capacitate de 5 l și o putere de până la 1023 W, astfel încât va face față cu succes nevoilor tale.

Vezi ofertele

 

 

 

 

 

 

5. Express Multicooker cu gătire sub presiune Crockpot

fdb 1617945106 csc051x express multicooker 20probabil acesta este cel mai cunoscut multicooker în rândul tinerilor bucătari, dar nu numai. Este recunoscut pentru capacitatea lui de a găti preparate savuroase și sănătoase, urmând rețete pas cu pas și indicând exact ceea ce tu trebuie să introduci în vederea gătirii. Vine la un preț mai ridicat, însă calitatea, puterea și programele pe care le deține merită pe deplin investiția făcută.

Vezi ofertele

 

 

 

 

 

 

.