In cadrul anuntului celor de la eMAG am aflat si un lucru foarte interesant pentru cei care se pregatesc intens de cumparaturi pe 21 noiembrie, de noul Black Friday. Zilele trecute eMAG a comandat un sondaj de opinie ca sa afle ce-si doresc romanii sa cumpere de Black Friday, evident ca in functie de acets sondaj vom avea si reducerile in ziua de Black Friday 2014. Iata mai jos raspunsurile:

black-friday-2014-emag

O surpriza foarte mare a fost anuntata azi din partea celui mai mare magazin online din Romania si din partea retailerului care face parte din acelasi grup de companii, Flanco. Toata lumea se astepta ca eMAG si Flanco sa sarbatoreasca Black Friday in ziua in care este sarbatorit si in SUA, tara de unde eMAG a importat in urma cu doi ani de zile Black Friday-ul, insa eMAG a facut azi un anunt prin care si-au informat partenerii cat si clientii faptul ca la ei Black Friday va fi pe 21 noiembrie si nu pe 28 noiembrie. Acest anunt cu siguranta a starnit nemultumiri in randul tuturor, dar mai ales in randul celorlalte magazine care au anuntat deja ca Black Friday se va tine pe 28 noiembrie, iar acum se vad in postura de a reveni asupra acestui anunt pentru a fi siguri ca vor vinde, altfel risca sa ramana cu produsele in stoc.

cumparaturi de bf

De final va pot da si un sfat, daca ati pus bani deoparte pentru reducerile de Black Friday incercati sa optati catre categoriile de produse care vor mai cele mai cautate, acelea vor avea si cele mai mari reduceri.