Cum deja o mare parte din magazinele online au furat startul in stilul caracteristic nu ne ramane decat sa stam cu ochii pe eMAG sa vedem care sunt ofertele lor cele mai bune si sa comparam cu ce oferte au alte magazine precum Flanco, Altex, evoMAG, Elefant s.a.m.d.

Cei de la eMAG vor da startul la cumparaturi vineri, 17 noiembrie dis-de-dimineata, insa ofertele sunt facute publice pe parcurs incepand cu ora 19:00, iata ce am gasit pana in prezent. Articolul va fi updatat pe masura ce gasim noi oferte, se pare ca acestea apar cam la 2-3 ore distanta unele de altele, deci stati cu ochii pe SmartReview.ro pentru a afla primul cele mai bune oferte din catalogul eMAG Black Friday. De asemenea, nu uitati ca fiecare produs are link direct catre pagina sa ca sa puteti sa le adaugati in cos iar dimineata sa puteti da rapid comanda. Succes!

BEST DEALS eMAG Black Friday 2017: catalogul LIVE AICI

*HINT: eMAG au lansat de curand cardul de cumparaturi eMAG Raiffeisen Bank. Daca aplicati pentru un astfel de card acum veti primi 500 de lei BONUS la cumparaturi de 1000 de lei + 60 de RATE fara DOBANDA aplica AICI

Am contraboit prin ofertele si celor de la Flanco, Altex, evoMAG, FashionDays si Somproduct. Iata mai jos ce produse am gasit la un SUPER PRET si care merita mentionate.

BEST DEAL Flanco Black Friday 2017:

Flanco desi au facut o campanie similara cu Black Friday pana in prezent, se pare ca in aceasta noapte ofertele vor fi cu adevarat interesante, va las mai jos doar top cele mai bune oferte din catalogul Black Friday 2017: